Sport

Real Madrid, listă galactică de transferuri! Ce jucători îi poate aduce Florentino Perez lui Carlo Ancelotti

Real Madrid pregăteşte din timp lista pentru perioada de transferuri din vara lui 2022, iar nume imense sunt în vizorul lui Florentino Perez.
15.10.2021 | 19:20
Real Madrid lista galactica de transferuri Ce jucatori ii poate aduce Florentino Perez lui Carlo Ancelotti
Real Madrid, listă galactică de transferuri! Ce jucători îi poate aduce Florentino Perez lui Carlo Ancelotti
ADVERTISEMENT

Chiar dacă mai sunt 10 luni până când va începe perioada de transferuri din vara lui 2022, Real Madrid şi-a făcut deja lista de cumpărături. Kylian Mbappe este ţinta numărul 1 a lui Florentino Perez, însă “galacticii” au şi alte nume ca opţiuni.

Cum arată lista de transferuri a lui Real Madrid. Kylian Mbappe, marea prioritate

Kylian Mbappe este jucătorul pe care Florentino Perez îl vrea cu orice preţ, iar anunţul făcut de atacantul francez, care a spus că a vrut să plece în vară de la PSG, a deschis apetitul lui Real Madrid. Între timp, mama jucătorului a dezvăluit că ar fi început negocierile pentru prelungirea contractului cu formaţia de pe “Parc des Princes”.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez a anunţat că mai multe detalii despre un posibil transfer al lui Kylian Mbappe vor fi dezvăluite la începutul anului. După 1 ianuarie 2022, atacantul de 22 de ani va intra în ultimele 6 luni de contract şi poate negocia cu oricine.

Erling Haaland, rezervă pentru Mbappe. La PSG, dar şi la Real Madrid

Erling Haaland este numele aflat pe lista tuturor cluburilor importante, astfel că nu putea lipsi nici de pe cea a Realului. Norvegianul este însă opţiunea de rezervă a lui Florentino Perez, dacă pista Kylian Mbappe nu va putea fi accesată.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul Borussiei Dortmund este dorit şi de PSG, în cazul în care Kylian Mbappe va pleca în vara anului viitor. Din 2022, în contractul lui Erling Haaland se va activa clauza de reziliere în valoare de 75.000.000 de euro, o sumă mai mult decât acceptabilă, însă impedimentul ar putea fi salariul cerut de Mino Raiola, cifrat la 50.000.000 de euro pe an.

Robert Lewandowski, varianta de avarie pentru Real Madrid

În vară, Hasan Salihamidzic a anunţat că Bayern Munchen ar fi interesată de transferul lui Erling Haaland, iar declaraţia l-a nemulţumit pe Robert Lewandowski, golgeterul bavarezilor. Conform presei din Spania, polonezului nu i-au picat bine declaraţiile şi şi-ar dori să plece.

ADVERTISEMENT

Real Madrid l-a mai dorit în trecut pe Robert Lewandowski, însă atacantul de 33 de ani ar pleca de la Bayern Munchen doar dacă Erling Haaland ar ajunge la campioana Germaniei.

Paul Pogba, din nou pe lista lui Real Madrid

Paul Pogba se apropie de finalul contractului cu Manchester United, iar mijlocaşul francez se află pe lista lui Real Madrid de ceva timp. “Galacticii” au încercat să-l aducă în 2016 şi 2019, iar acum aşteaptă ca acesta să intre în ultimele şase luni de contract.

ADVERTISEMENT

Conform presei din Spania, Florentino Perez i-ar fi pregătit deja un contract uriaş. Paul Pogba ar urma să primească un salariu de 14.000.000 de euro pe an şi un bonus de 30.000.000 de euro la semnătură.

Antonio Rudiger şi Franck Kessie, alte ţinte ale Realului

După ce Sergio Ramos şi Raphael Varane au plecat de la Real Madrid în vară, defensiva “galacticilor” a început să scârţâie, iar Florentino Perez vrea să-l aducă pe Antonio Rudiger. Fundaşul lui Chelsea se apropie de finalul contractului, iar spaniolii i-au pregătit un salariu de 12.000.000 de euro pe an, la fel ca al lui David Alaba.

Franck Kessie este ultimul nume apărut pe lista lui Real Madrid. Mijlocaşul de 24 de ani intră, în ianuarie 2022, în ultimele şase luni de contract cu AC Milan, însă jucătorul mai este dorit de Barcelona şi PSG, iar francezii ar avea şanse mari să-l transfere.

ADVERTISEMENT