Sport

Real Madrid – Manchester City 1-1, în semifinala tur din Champions League. De Bruyne i-a răspuns lui Vinicius. Verdictul se dă pe Etihad. Video

Real Madrid a remizat pe Santiago Bernabeu cu Manchester City, scor 1-1, în prima manșă a semifinalelor Champions League, iar finalista se va decide la returul din Anglia.
09.05.2023 | 23:39
Real Madrid  Manchester City 11 in semifinala tur din Champions League De Bruyne ia raspuns lui Vinicius Verdictul se da pe Etihad Video
ADVERTISEMENT
09-05-2023
17:39

Real Madrid - Manchester City 1-1 (Vinicius 36 / De Bruyne 67)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Real Madrid și Manchester City au terminat la egalitate, scor 1-1, iar totul se amână pentru săptămâna viitoare, la returul de pe Etihad.

Min. 78 – Ederson are o intervenție fabuloasă la lovitura de cap a lui Benzema după centrarea lui Kroos.

Min. 67 – GOOOL Manchester City!!! Rodri recuperează balonul în jumătatea adversă, Gundogan îi așează mingea lui De Bruyne și belgianul marchează cu un șut sec de la 22 de metri.

Min. 52 – Courtois are o paradă de senzație în fața lui De Bruyne scăpat singur spre poarta madrilenilor. În cele din urmă s-a ridicat fanionul pentru o poziție de ofsaid.

Min. 36 – GOOOL Real Madrid!!! Ibericii deschid scorul după o fază șnur plecată de la Modric, continuată de Camavinga și finalizată de Vinicius cu un șut fantastic de la 20 de metri.

Min. 25 – Rodri face o eroare în jumătatea proprie, Vinicius îi fură balonul și încearcă o pasă decisivă în fața porții pentru Benzema, dar Ruben Dias are o intervenție excepțională.

Min. 16 – Portarul belgian al ”galacticilor” reține cu siguranță mingea trimisă cu capul de Haaland.

Min. 13 – Rodri șutează de la 23 de metri, dar Courtois este atent și respinge în corner.

Min. 8 – De Bruyne are prima ocazie a întâlnirii, dar șutul său de la 16 metri este parat de Courtois.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Real Madrid – Manchester City.

  • Real Madrid: Courtois – Carvajal, Rudiger, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius. Rezerve: Lunin, Lopez – Vallejo, Nacho, Hazard, Asensio, Odriozola, Lucas Vazquez, Tchouameni, Ceballos, Diaz. Antrenor: Carlo Ancelotti.
  • Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Ruben Dias, Akanji – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Bernardo Silva, Haaland, Grealish. Rezerve: Ortega, Carson – Phillips, Laporte, Alvarez, Gomez, Mahrez, Foden, Palmer, Lewis. Antrenor: Josep Guardiola.

Meciul Real Madrid – Manchester City are loc marți, 9 mai, cu începere de la ora 22:00, în cadrul semifinalei tur a Champions League. Este partida care oricând ar fi putut însemna o finală de mare impact, între recordmana de trofee în Champions League și echipa care joacă la acest moment cel mai frumos fotbal, o ofensivă totală, de pe continent.

Unde se joacă meciul Real Madrid – Manchester City din turul semifinalei Champions League

Întâlnirea Real Madrid – Manchester City se dispută marți, 9 mai, de la ora 22:00, pe celebra arenă a galacticilor din capitala Spaniei, Santiago Bernabeu, în manșa tur a semifinalei Champions League. Este meciul care ar fi putut fi o finală senzațională a competiției, așa învingătoarea de aici va întâni în lupta pentru trofeu sută la sută o echipă din Italia, mai precis din Milano, pentru că a doua semifinală este AC Milan – Inter, celebrul Il Derby della Madonnina.

ADVERTISEMENT

Este o partidă care suscită un interes uriaș, urmând a se disputa cu casa închisă. Deja la Madrid se pregătește punerea în practică a unui plan foarte atent organizat pentru evitarea posibilelor incidente, miile de suporteri din Manchester urmând a fi atent monitorizați de la intrarea în Spania, pe stadion și apoi în drumul spre aeroport. În plus meciul are imens impact și în mass-media audio și vizuală, urmând a fi transmis pe toate cele cinci continente, în aproape 150 de țări!

Cine transmite la TV partida Real Madrid – Manchester City din turul semifinalei Champions League

Partida Real Madrid – Manchester City se joacă marți, 9 mai, de la ora 22:00, pe stadionul Santiago Bernabeu din capitala Spaniei, în manșa tur a semifinalei Champions League și va putea fi urmărită în transmisiune directă pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1, dar o puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În Spania, deși suntem abia la începutul lunii mai, regimul termic rămâne în continuare unul cu temperaturi aproape de vară și cu un cer senin parcă nemișcat de zile întregi, spre deosebire de noi, unde ploile nu ne mai dau pace. La Madrid va fi o nouă zi frumoasă, cu o maximă care la ora amiezii va atinge 28 de grade, dublu față de România iar la ora jocului va coborî până la 23-24 grade.

Cine arbitreazâ meciul Real Madrid – Manchester City

Marele meci din semifinala tur a Champions League Real Madrid – Manchester City a fost încredințat arbitrului portughez Artur Manuel Ribeiro Soares Dias , 43 de ani. O misiunea deosebit de dificilă pentru centralul lusitan deoarece ambele echipe au în componență și jucători aspiratoare de cartonașe, în special galbene și care ajung repede la sancțiuni.

ADVERTISEMENT

Artur Manuel Ribeiro Soares Dias a devenit arbitru internațional din 2012, dar nu a condus până acum nici un meci de mare referință în finale sau semifinale de cupe europene, acesta fiind primul de acest gen. Pe 5 ianuarie 2017, înainte de meciul din prima divizie portugheză Pacos de Ferreira – FC Porto a primit el și familia sa, o scrisoare de amenințare cu moartea din partea ultrașilor dragonilor albaștri de la FC Porto.

Ce absențe sunt în partida Real Madrid – Manchester City

Cei doi antrenori, Carlo Ancelotti și Pep Guardiola, nu se pot plânge de existența unui număr mare de absențe din lot înaintea semifinalei Champions League de pe Santiago Bernabeu, dar deși puîține absențele de la madrileni sunt grele. Este vorba de doi jucători titulari din sistemul defensiv, dundașul central brazilian Eder Militato, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și fundașul stânga Ferland Mendy, accidentat.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola este mult mai norocos, deși absenții săi sunt tot doi l număr. Pentru că Benjamin Mendy nu va mai juca niciodată la City după ce a fost acuzat de mai multe infracțiuni de viol asupra unor femei iar fundașul central olandez Nathan Ake are variante de înlocuire cât se poate de bune, astfel încât primul unsprezece va fi unul extrem de puternic și nu vor lipsi starurile Kevin de Bruyne și Erling Haaland.

Cote la pariuri la jocul Real Madrid – Manchester City

Pentru casele de pariuri deși meciul are loc la Madrid, casa echipei cu cele mai multe succese în istoria Champions League, 14 etape, forma fantastică și calitatea jocului prestat de echipa lui Pep Guardiola au determinat casele de pariuri să considere pe Manchester City drept formația cu prima șansă la cota de 2,30 iar gazdele au 3,30. Șansă dublă X2 are cotă 1,35 iar șansă dublă 1X cotă 1,70. La calificare este de-a dreptul șocant: City 1,35, Real Madrid, 3,30!

Bilanțuil meciurilor directe este foarte echilibrat, cele două echipe jucând de patru ori până acum în Champions League. Real Madrid are 4 victorii, City 3 și un meci s-a terminat egal. Sezonul trecut Real Madrid a depășit pe City după 3-1 acasă și 3-4 la Manchester, meci arbitrat excelent de românul Istvan Kovacs. Real Madrid s-a calificat sezonul trecut după semifinala cu City în finală și a câștigat trofeul 14 iar City a scos pe Real Madrid în 2020, în optimi.

ADVERTISEMENT