Pariuri sportive

Real Madrid – Manchester City! Vezi cele mai bune pariuri pentru cunoscători

26.02.2020 | 12:42
Real Madrid  Manchester City Vezi cele mai bune pariuri pentru cunoscatori

Faza optimilor din Ligă în acest an vine cu un SuperMeci în care formația galacticilor de la Real Madrid va încerca să-și creeze un avantaj încă din primul tur în fața campioanei engleze Manchester City. Știm cât de important este să nu ratezi cele mai bune meciuri, de aceea, la Superbet ai posibilitatea să-ți susții favorita plasând bilete online, relaxat, direct din contul tău. Deschide cont la Superbet și beneficiezi de cele mai bune cote pentru optimile Ligii Campionilor!

FAȚĂ-N FAȚĂ DIN NOU CU MAREA RIVALĂ !

Pep Guardiola își reîntâlnește marea rivală, în fața căreia și-a crescut faima de antrenor în mandatul său pe banca Barcelonei! Obsedat de posesie și implicit de precizia paselor, Pep crede într-o victorie în deplasare a echipei antrenate de el. Deși afectată de decizia celor de la UEFA de a o suspenda două sezoane din cupele europene și obligată să plătească o amendă imensă 30.000.000 euro, Man. City joacă totul sau nimic în acest sezon în care principalul obiectiv este câștigarea Ligii Campionilor. Iubim fotbalul și vrem să-i trăim toate fazele alături de tine. De aceea la Superbet îți poți completa biletul cu meciurile tale favorite beneficiind de cele mai bune Supercote pentru favorita ta. Vezi aici SuperOferta Real Madrid-Manchester City disponibilă online și în agențiile Superbet!

REAL MADRID GATA SĂ-ȘI IA MAREA REVANSĂ!

După mai bine de 2 ani, cele două formații se reîntâlnesc într-o nouă competiție europeană în care formația spaniolă își poate lua revanșa după înfrângerea rușinoasă cu 1-4 din ultimul meci direct, jucat în turneul amical International Champions Cup.  În ultimele 6 directe, Real Madrid a reușit să obțină 3 victorii, două egaluri și o înfrângere în fața celor de la Manchester City. Un raport favorabil la prima vedere pentru echipa lui Zidane, însă ultima înfrângere le-a lăsat acestora un gust amar care din start le creează adversarilor un avantaj psihologic. Meciurile pe teren propriu au fost cu noroc pentru formația galacticilor, reușind să obțină victoria de fiecare dată la diferență de un gol. Dacă totuși nu crezi că meciurile de pregătire sunt relevante, atunci trebuie totuși să ții cont de faptul că e multă ambiție la mijloc. Realul n-ar bate doar pe City, o echipă engleză ci l-ar învinge și pe Guardiola, un nume legat pe viață de tot ce înseamnă Barcelona și provincia Catalonia. Tu ce crezi: va reuși Real Madrid să bată și să aibă SuperMoral în această săptămână în care va avea și El Clasico?

PRINDE CELE MAI MARI COTE PENTRU SPECIALELE PE REAL-CITY!

Pariorii Superbet se pot simți cu adevărat speciali pentru că noi le oferim întodeauna cifrele după care se pot ghida pentru pariul lor. Ambele formații fac parte din două dintre cele mai puternice campionate ale lumii, amănunt ce garantează un fotbal de calitate, dar și un joc mai agresiv în acest tur.  Până în prezent, campioana Angliei a reușit „performanța” să acorde nu mai puțin de 70 de faulturi în Liga Campionilor  fiind „premiată” pentru această realizare cu 13 cartonașe galbene. Jocul spaniolilor este ceva mai domol din acest punct de vedere, aceștia au comis până acum doar 54 de faulturi obținând 10 cartonașe galbene. Aș spune ca și în acest meci va ploua cu faulturi și cartonașe, așa că nu mai sta pe gânduri și prinde specialul pe cartonașe galbene pe biletul tău.

CORNERELE POT FI SPECIALE PENTRU BILETUL TĂU!

Dacă situația cartonașelor galbene nu te-a convins, îți ofer și o statistică a cornerelor pe care o poți analiza până în ziua meciului. Obișnuiți să ia poarta la țintă din orice poziție, jucătorii Realului au obținut o medie de 6,5 cornere pe meci, foarte aproape de adversara sa care nu s-a lasă mai prejos și ne uimește cu o medie de 6,8 cornere pe meci. La așa statistici, aș spune că sunt șanse mari să vedem un meci cu peste 12 cornere. Vezi aici oferta de pariuri speciale pe care ți-am pregătit-o!

GOLURILE MARCHEAZĂ SUPERPROFIT PE BILETUL TĂU!

Pentru Superbet e important să-ți alegi pariul care te definește cel mai bine. Dacă știi că ești genul de parior care simte golul, atunci un pariu pentru numărul de goluri e SuperPotrivit pentru tine. Din fericire, avem parte de două echipe care nu ezită niciodată să înscrie când au ocazia. Formația spaniolilor a reușit să obțină în acest sezon o medie de 2,3 goluri pe meci, puțin sub adversara sa care s-a mulțumit cu 2,7 goluri pe meci. Dacă cele două echipe se mențin pe aceeași linie, sunt șanse mari să-ți aducă bani pariul pentru minim 4 goluri înscrise (pariul 4+).

Greu de spus cine va câștiga turul acestor optimi. Tu ce crezi, Real Madrid să fie la înălțime, pe măsura așteptărilor fanilor, sau Guardiola va găsi soluția perfectă pentru a da de pământ din nou cu vechii adversari? Dacă preferi să pariezi în agenție, Superbet îți pune la dispoziție cea mai mare rețea din România! Vezi aici unde e cea mai apropiată agenție de tine, intră și pune SuperBilete!