Fotbal international

Aproape DEJA VU! Real a revenit fantastic după ce a fost condusă!

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALĂ. Miercuri seară Napoli a deschis scorul pe Santiago Bernabeu, iar mulţi retrăiau parcă începutul umilinţei pe care a...
16.02.2017 | 00:07
Aproape DEJA VU Real a revenit fantastic dupa ce a fost condusa

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALĂ. Miercuri seară Napoli a deschis scorul pe Santiago Bernabeu, iar mulţi retrăiau parcă începutul umilinţei pe care a ”gustat-o” Barcelona cu o seară în urmă de la PSG. N-a fost aşa pentru că Real a practicat un joc cu mult peste cel al rivalei sale şi s-a impus cu 3-1. Benzema, Kroos şi Casemiro au marcat pentru madrileni în timp ce Insigne a punctat pentru napoletani.

Real Madrid – Napoli 3-1 (Benzema 19, Kroos 49, Casemiro 54 / Insigne 8) VIDEO

* Chiricheş nu se află pe foaia de joc a meciului.

VEZI ce s-a întâmplat la Bayern – Arsenal AICI

echipe

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALĂ. 

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALĂ. Antrenorul Sarri nu are mari probleme de lot. Singurul semn de întrebare este albanezul Hysaj, lovit la gleznă în ultimul meci de campionat, cu Genoa. Dar medicii spun că Hysaj va fi pe teren, problema lui nefiind una foarte serioasă. Antrenorul lui Napoli se simte în largul său, pentru că are la dispoziţie toate gurile de foc, trebuind să renunţe cel puţin la un atacant pe foaia de joc. Până şi polonezul Milik este refăcut şi poate evolua, dar, cel mai probabil, el ori va lua loc pe  bancă, ori va privi jocul din tribună.

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALĂ. Vlad Chiricheş nu va intra în formula de start. El şi Maggio sunt soluţiile de rezervă în cazul în care vreunul dintre Raul Albiol şi Koulibaly se va accidenta. La conferinţa de presă vor participa doar antrenorul Sarri şi Raul Albiol şi Callejon, adică foştii jucători ai Realului, care revin acum în calitate de inamici.

Maradona va fi în tribună

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALĂ. Diego Armando Maradona a făcut o promisiune recent, când a fost la Napoli şi a fost primit cu multă căldură de către suporteri. El a spus atunci că va merge la meci, la Madrid, şi se va ţine de cuvânt.

maradonateatro_896-ks2F-896x504@Gazzetta-Web

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALĂ. Maradona i-a anunţat pe şefii lui Napoli că va fi prezent la Madrid şi, mai mult de atât, le-a solicitat acestora acceptul de a locui în acelaşi hotel cu jucătorii lui Sarri, pentru ca echipa să simtă şi mai intens suportul său. Jucătorii napoletani nu vor avea alt traseu în afara aeroportului spre hotel, fiind anulată obişnuita plimbare în dimineaţa meciului prin oraş.

Zidane merge pe formula clasică

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALĂ. Real Madrid se teme de acest meci. Forma şi uşurinţa cu care Napoli a marcat atâtea goluri în această stagiune este un semnal de alarmă pentru tehnicianul francez, care ştie că Liga Campionilor e un obiectiv foarte important. De aceea va utiliza formula clasică. fără nici un fel de invenţii, un 4-3-3, care să dea siguranţă defensivei, cu Varane şi Sergio Ramos pe axul central al apărării, Carvajal şi Marcelo pe benzi. În atac prezenţa lui Ronaldo nu se discută, e bătută în cuie, ca şi cea a lui Benzema, pentru al treilea loc urmând a decide între Isco şi Lucas Vazquez.

ECHIPE PROBABILE

Real Madrid (4-3-3): Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Vázquez, Benzema, Ronaldo
Indisponibili: Bale

Napoli (4-3-3): Reina; Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam; Zieliński, Diawara, Hamšík; Callejón, Mertens, Insigne
Indisponibili: Nimeni