Fotbal international

Real Madrid nu-i va prelungi contractul lui Sergio Ramos! Ce forțe ale Europei se bat pe semnătura lui

15.02.2021 | 15:38
Real Madrid nui va prelungi contractul lui Sergio Ramos Ce forte ale Europei se bat pe semnatura lui
Sergio Ramos, Real Madrid Sursa foto: Twitter Sergio Ramos
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, nu s-a înțeles cu oficialii clubului pentru prelungirea contractului. În vară va semna cu o forță a Europei.

Ramos este simbolul actual al lui Real Madrid, dar acest lucru nu i-a convins pe șefii de pe Santiago Bernabeu să-i accepte solicitările pentru prelungirea angajamentului scadent la sfârșitul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

După 16 ani petrecuți la gruparea ”Blanco”, Sergio Ramos a fost ofertat de șefii Realului cu o reducere a salariului cu 10%.

Real Madrid nu-i va prelungi contractul lui Sergio Ramos. Manchester City și PSG stau la pândă

Jurnaliștii de la El Mundo susțin că liderul de pe Bernabeu a refuzat oferta clubului, un contract pe doi ani cu o reducere salarială de 10%, iar informația este confirmată de Daily Mail care îl citează pe jurnalistul Josep Pedrerol.

ADVERTISEMENT

”Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid, nu mai există nicio șansă să rămână, nu mai e cale de întoarcere. Real Madrid consideră că Ramos poate semna un contract cu un club care-i poate satisface pretențiile lui salariale”, au scris gazetarii britanici, conform surselor citate.

Daily Mail mai notează că singurele echipe care ar putea să-i ofere salariul pe care și-l dorește, aproximativ 12 milioane de euro anual, sunt Manchester City și PSG.

ADVERTISEMENT

Ar putea face echipă cu Messi

Oricare ar fi alegerea căpitanului lui Real Madrid, din vară acesta ar putea fi coechipier cu rivalul de-o viață, Lionel Messi, curtat intens atât de trupa lui Pep Guardiola, cât și de campioana Franței.

În vârstă de 34 de ani, Sergio Ramos evoluează la Real Madrid din 2005 și a câștigat cu echipa ”Blanco” toate trofeele posibile: campionatul, Cupa și Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

ADVERTISEMENT

În tricoul naționalei Spaniei, Ramos a cucerit Cupa Mondială (2010) și de două ori Campionatul European (2008 și 2012).

  • 100 de goluri a marcat Sergio Ramos pentru Real Madrid, în 659 de partide, în toate competițiile
ADVERTISEMENT