Sport

Real Madrid nu-l lasă pe Kylian Mbappe să reprezinte naționala Franței! Thierry Henry a intervenit: „N-am mai primit atâtea refuzuri din facultate”

Thierry Henry a anunțat că Real Madrid nu îl lasă pe Kylian Mbappe să reprezinte naționala Franței la Jocurile Olimpice de la Paris.
03.06.2024 | 22:56
Real Madrid nul lasa pe Kylian Mbappe sa reprezinte nationala Frantei Thierry Henry a intervenit Nam mai primit atatea refuzuri din facultate
Thierry Henry, despre decizia lui Real Madrid în cazul lui Kylian Mbappe. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Naționala Franței nu se va putea baza pe Kylian Mbappe, așa cum își dorea Thierry Henry, iar decizia a fost luată de Real Madrid. Câștigătoarea Champions League din acest sezon nu are de gând să îl lase pe francez să se epuizeze înaintea startului de campionat.

Real Madrid nu-l lasă pe Kylian Mbappe să reprezinte naționala Franței!

Jocurile Olimpice de la Paris se vor desfășura în perioada 24 iulie – 10 august 2024. La fotbalul masculin vor fi 16 echipe, iar loturile finale vor fi alese până pe 3 iulie. Între timp, Thierry Henry a anunțat că Real Madrid nu îl va lăsa pe Kylian Mbappe să reprezinte naționala Franței.

ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret că fostul star al lui PSG a semnat cu formația de pe Bernabeu. Așadar, madrilenii au decis ca după EURO 2024, Mbappe să se pregătească direct sub comanda lui Carlo Ancelotti pentru sezonul viitor.

Cu o participare la Jocurile Olimpice de la Paris, atacantul francez ar putea să se epuizeze și să sufere o accidentare în timpul campionatului. Așa cum a fost și cazul lui Pedri în primul său sezon la Barcelona. Mijlocașul a evoluat atunci în 75 de meciuri, dintre care 20 au fost pentru loturile naționalei Spaniei.

ADVERTISEMENT

Thierry Henry, reacție în cazul lui Kylian Mbappe: “Nu știm ce se va întâmpla până pe 3 iulie”

Thierry Henry susține că lotul ales, momentan, nu este unul definitiv și că poate suferi modificări. Pe seama răspunsului primit de Real Madrid, dar și de alte cluburi, legenda Franței a făcut și o glumă.

“Nu trebuie să tragem linie. Nu ştim ce se va întâmpla până pe 3 iulie. Lista se poate schimba, dar trebuia să facem o listă, pentru ca jucătorii să se poată pregăti. Uşa nu e închisă pentru nimeni.

ADVERTISEMENT

Nu există discuţii. Te duci, întrebi, ţi se zice nu şi pleci. Nu am mai primit atâtea refuzuri din facultate. Persoana de la Real Madrid cu care am vorbit a fost foarte directă cu mine”, a declarat Thierry Henry, potrivit celor de la as.com.

Lotul probabil al Franței pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Portari: Lucas Chevalier (Lille), Guillaume Restes (Toulouse), Obed Nkambadio (Paris FC), Robin Risser (Dijon)

ADVERTISEMENT

Fundaşi: Kiliann Sildillia (Frieburg), Bafodé Diakité (Lille), Castello Lukeba (Leipzig), Maxime Estčve (Burnley), Lenny Yoro (Lille), Adrien Truffert (Rennes), Bradley Locko (Brest)

Mijlocaşi: Warren Zaďre-Emery (PSG), Khéphren Thuram (Nice), Manu Koné (Borussia Mönchengladbach), Maghnes Akliouche (Monaco), Enzo Millot (Stuttgart), Andy Diouf (Lens), Joris Chotard (Montpellier), Désiré Doué (Rennes), Lesley Ugochukwu (Chelsea)

Atacanţi: Bradley Barcola (PSG), Alexandre Lacazette (Lyon), Jean-Philippe Mateta (Crystal Palace), Matthys Tel (Bayern Munchen), Michael Olise (Crystal Palace), Arnaud Kalimuendo (Rennes).

ADVERTISEMENT