Fotbal international

Real Madrid, ofertă colosală pentru Kane! Bale merge la schimb

14.07.2018 | 14:30
Real Madrid oferta colosala pentru Kane Bale merge la schimb

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, pregătește o ofertă colosală pentru atacantul formației Tottenham Hotspur, Harry Kane, care va juca sâmbătă cu naționala Angliei în finala mică a Campionatului Mondial din Rusia, împotriva reprezentativei Belgiei.

Conform cotidianului catalan Mundo Deportivo, ”galacticii” sunt în căutarea unei vedete, după ce l-au vândut pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo la Juventus Torino pentru 112 milioane de euro.

Real Madrid, ofertă de 150 de milioane de euro pentru Kane

Câștigătoarea ultimelor trei ediții ale Champions League, Real Madrid este dispusă să ofere 150 de milioane de euro pentru transferul lui Harry Kane, golgheterul la zi al Campionatului Mondial cu șase reușite. Mai mult, spaniolii sunt dispuși să-l cedeze la Tottenham Hotspur și pe internaționalul galez Gareth Bale, pe care l-au adus în 2013 pentru aproximativ 100 de milioane de euro de pe White Hart Line.

Real Madrid pregătește o ofertă colosală pentru atacantul formației Tottenham Hotspur, Harry Kane
Real Madrid pregătește o ofertă colosală pentru atacantul formației Tottenham Hotspur, Harry Kane

Varianta aducerii lui Harry Kane a apărut după anunţul făcut de Real Madrid cu privire la Neymar. Spaniolii au dezmințit printr-un comunicat oficial că intenţionează să facă o ofertă pentru starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain.

Preşedintele Daniel Levy a anunțat la începutul anului că Harry Kane nu va pleca de la Tottenham Hotspur pentru nicio sumă nici în această vară, nici în cea a lui 2019. Cu toate acestea londonezii au lăsat să se înțeleagă că ar agrea o cedare a atacantului pentru o sumă minimă de 215 milioane de euro.

Harry Kane, în vârstă de 24 de ani, se pregătește să joace sâmbătă, în meciul Belgia – Anglia pentru medaliile de bronz de la Campionatul Mondial din Rusia.