Realul, pregătită să dea lovitura verii! Vrea un jucător de la Barça, iar clauza este accesibilă

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
05/04/2018, 17:22
Realul, pregătită să dea lovitura verii! Vrea un jucător de la Barça, iar clauza este accesibilă

Samuel Umtiti este unul dintre cei mai curtaţi jucători de la Barcelona. Internaţionalul francez mai are contract cu formaţia de pe “Camp Nou” până în vara anului 2021 şi are o clauză de reziliere accesibilă pentru multe cluburi din Europa. În schimbul a 60 de milioane de euro, fundaşul central ar putea să plece de la Barcelona.

Conform jurnaliştilor de la Diario Gol, Real Madrid este interesată să plătească banii şi să-l aducă pe Samuel Umtiti pe “Santiago Bernabeu”. Jose Maria Bartomeu, preşedintele catalanilor, vrea să-i ofere un nou contract, cu o clauză de reziliere mărită, iar jucătorul a cerut 30 de zile pentru gândire.

Declaraţia care nu va fi pe placul fanilor lui Real Madrid

Fotbalistul francez ar putea să joace lângă Sergio Ramos, jucător pe care îl consideră un idol, aşa cum acesta s-a destăinuit de mai multe ori în discuţiile avute cu prietenii săi. Cu toate acestea, Samuel Umtiti a declarat în repetate rânduri că iubeşte clubul la care joacă în prezent, aşa cum a făcut-o şi după meciul cu AS Roma. Felul în care am sărbătorit acest gol este că iubesc clubul unde joc. Mă concentrez la fiecare meci şi dau 100% din mine pentru că joc la un club mare. Joc la Barcelona”, a declarat fundaşul central de 24 de ani.