Fotbal international

Real Madrid pregătește transferul lui Paulo Dybala. Juventus va primi două staruri la schimb

29.10.2020 | 16:02
Real Madrid pregateste transferul lui Paulo Dybala Juventus va primi doua staruri la schimb
Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, pregătește transferul atacantului argentinian Paulo Dybala de la Juventus Torino și trimite doi jucători la schimb la campioana din Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, pregătește transferul atacantului argentinian Paulo Dybala de la Juventus Torino și trimite doi jucători la schimb la campioana din Serie A.

Argentinianul trece prin momente dificile la „Bătrâna Doamnă”, acolo unde cu greu reușește să-și facă loc în primul ”11” al lui Andrea Pirlo.

ADVERTISEMENT

În schimb, atacantul în vârstă de 26 de ani este dorit cu insistență de antrenorul ”galacticilor”, Zinedine Zidane, care îl vede perechea perfectă pentru Karim Benzema în linia ofensivă.

Paulo Dybala pe lista de transferuri a lui Real Madrid

Conform cotidianului spaniol Mundo Deportivo, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, pare dispus să-i facă pe plac tehnicianului francez și l-a pus în fruntea listei de transferuri din această iarnă pe Paulo Dybala.

ADVERTISEMENT

Pentru a-i convinge pe italieni să se despartă de atacantul argentinian, ”galacticii” pregătesc o ofertă interesantă. Campioana din La Liga este dispusă să-i trimită la Torino pe Isco și Vinicius.

Dacă în cazul mijlocașului spaniol lucrurile sunt de înțeles, în contextul în care acesta cu greu prinde un loc în primul ”11” al lui Zizou, surprinde că Real ar fi dispusă să renunțe la Vinicius, unul dintre cei mai în formă jucători din acest start de sezon.

ADVERTISEMENT

Zilele lui Paulo Dybala la Juventus par numărate după ce s-a certat cu directorul sportiv Fabio Paratici, căruia i-a reproșat după meciul cu FC Crotone, în care a fost doar rezervă, că nu este folosit de Andrea Pirlo. Răspunsul tehnicianul nu s-a lăsat așteptat și a fost unul destul de tăios.

Argentinianul este nemulțumit de statul său la campioana Italiei, acolo unde este eclipsat de Cristiano Ronaldo. ”La Joya” are un salariu de 13,5 milioane euro şi un contract prelungit până în vara lui 2024, dar este nemulţumit de diferenţa uriaşă încă existentă între el şi starul portughez, care are 31 de milioane euro pe sezon.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă cele două cluburi se vor înțelege, rămâne de văzut în ce măsură Real Madrid va fi dispusă să îi satisfacă pretențiile financiare sud-americanului, mai ales că în vară e de aștpetat să înceapă ”operațiunea Mbappe”.

ADVERTISEMENT