Sport

Real Madrid, prestație înfiorătoare în prima repriză cu Manchester City! Câte pase au reușit „galacticii” în primele 15 minute

Real Madrid a fost criticată aspru după prima repriză înfiorătoare a returului Champions League cu Manchester City, reușind 13 pase în primele 15 minute.
17.05.2023 | 23:40
Real Madrid prestatie infioratoare in prima repriza cu Manchester City Cate pase au reusit galacticii in primele 15 minute
Real Madrid, prestație înfiorătoare în prima repriză cu Manchester City. Sursă foto: marca.com
ADVERTISEMENT

Chris Sutton, fost jucător la Chelsea și jurnalist BBC, i-a ironizat pe „galactici”, despre care a spus că s-au prezentat în prima repriză ca și cu Manchester City ar fi avut un meci banal de Premier League împotriva lui Southampton, echipă deja retrogradată în Championship.

Real Madrid, prestație înfiorătoare în prima repriză cu Manchester City

Real Madrid a avut o primă repriză înfiorătoare pe „Etihad” împotriva lui Manchester City, „galacticii” reușind să dea 13 pase în primele 15 minute și primind două goluri din partea „cetățenilor”, ambele fiind marcate de către Bernardo Silva.

ADVERTISEMENT

Chris Sutton a criticat-o aspru pe Real Madrid, pe care a comparat-o cu Southampton: „Manchester City domină clar. Parcă ar juca împotriva lui Southampton sau Everton, nu contra celei mai bune echipe din lume.

Oamenii zic că Ancelotti se pregătea pentru asta, dar chiar așa o fi? Au avut noroc în primele 19 minute? Real Madrid când apare în seara asta? Au fost anihilați în prima jumătate de oră!”.

ADVERTISEMENT

Și jurnaliștii de la Marca au notat prima repriză slabă făcută de Real Madrid: „Madridul nu reușește două pase! Start dezamăgitor pentru echipa lui Ancelotti. Real nu reușește nici măcar o fază de atac”.

„Control absolut al lui Manchester City. Real Madrid stă în spate și așteaptă”, au scris și jurnaliștii iberici de la AS. Manchester City a avut 80% posesie în primele 25 de minute ale returului cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

În plus, Real Madrid a avut doar 10 atingeri în jumătatea adversă, în prima repriză, în timp ce Manchester City a avut nu mai puțin de 196 de atingeri în jumătatea de teren adversă.

„Moștenirea mea de la Manchester City e deja excepțională!”

Pep Guardiola a vorbit înaintea meciului cu Real Madrid și le-a spus jurnaliștilor ce le-a transmis jucătorilor pentru a-i motiva: „Dar nu va fi nimic special, mâine nu voi mai gândi prea mult, vă asigur, băieţi. Nu trebuie să facem nimic diferit de ce am făcut în trecut, doar să încercăm să fim mai fluizi, dar ştim că adversarii noştri au şi ei armele lor”

ADVERTISEMENT

Avem un plan de joc pe care trebuie să-l executăm ceva mai bine decât în tur. Vom încerca să ne creăm mai multe ocazii şi să facem astfel încât jucătorii noştri din faţă să primească mingea în situaţii mai bune. Dar ne aşteptăm să întâlnim cel mai puternic dintre adversarii posibili în ultimii ani”, a spus tehnicianul spaniol.

Moştenirea mea de la Manchester City este deja excepțională, cu adevărat. Dar nu suntem atât de proşti încât să nu ne dăm seama de importanţa meciului de mâine datorită competiţiei, a adversarului nostru, din multe motive”.

„Dar le-am spus jucătorilor să o trăiască ca pe o oportunitate uriaşă, să profite de moment, de şansa incredibilă pe care o avem să fim aici.

Totul este în mâinile noastre, totul depinde de noi, nu trebuie să facem lucruri excepţionale, doar să fim noi înşine şi să câştigăm un meci pentru a fi în finală”, a mai spus Pep Guardiola, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT