Carousel hot news

Ireal! Betis a dat lovitura pe Bernabeu. Ce record au ratat madrilenii

Surpriza de proporţii în Primera Division: Real Madrid - Betis 0-1 - vezi video. Cutremur de gradul opt în fotbalul spaniol miercuri seară, pe Santiago Bernabeu! Ceea ce ar fi trebuit să însemne...
21.09.2017 | 08:57
Ireal! Betis a dat lovitura pe Bernabeu. Ce record au ratat madrilenii
ADVERTISEMENT

Surpriza de proporţii în Primera Division: Real Madrid – Betis 0-1 – vezi video. Cutremur de gradul opt în fotbalul spaniol miercuri seară, pe Santiago Bernabeu! Ceea ce ar fi trebuit să însemne o revenire triumfală pe gazon a starului lusitan Cristiano Ronaldo şi o victorie într-un spectacol cu goluri în meciul cu Betis Sevilla s-a transformat în cea mai uriaşă surpriză a acestui început de sezon. Real a pierdut cu 1-0, primind lovitura de graţie exact în ultimul minut al prelungirilor timpului regulamentar, din partea lui Sanabria. Din păcate, dat indisponibil de către cotidianul Marca înaintea jocului, românul Alin Toşca nu a putut participa direct la marea sărbătoare andaluză.

Evident, Real a dominat, dar nici măcar faptul că l-a avut din primul minut pe Cristiano Ronaldo, care şi-a ispăşit suspendarea de cinci meciuri, nu a putut schimba cu nimic situaţia. Care arată o problemă reală pentru galactici de a mai câştiga pe teren propriu, lucru încă nereuşit în această stagiune. Cifrele madrilenilor pe Bernabeu sunt incredibile în sens negativ, comparabile cu ale unor formaţii care luptă să se salveze. Două egaluri, cu Valencia şi Levante, ambele scor 1-1 şi acest 0-1 cu Betis. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pele l-a depăşit net pe Cristiano Ronaldo la goluri, după ce CR7 nu a marcat în Real Madrid – Betis 0-1

După Real Madrid – Betis 0-1, galacticii au doar opt puncte din 15 posibile, fiind la şapte lungimi de marele rival din Barcelona, o distanţă deja semnificativă, deşi au trecut doar cinci etape. Mai mult, acest meci i-ar fi putut conferi echipei lui Zidane şansa de a deveni prima formaţie din lume care marchează meci de meci minim un gol. Dacă ar fi înscris cel puţin o dată, Real ar fi avut 74 de jocuri consecutive cu gol. Aşa s-a oprit la egalitate cu brazilienii de la FC Santos, din perioada noiembrie 1961- august 63, care îl aveau pe teren pe marele Pele.

ADVERTISEMENT

Pele a jucat atunci în 62 de meciuri din cele 73 şi a înscris 85 de goluri. Liderul lui Real este, evident, Cristiano Ronaldo, care în 54 de jocuri a punctat de 49 de ori. Din 30 aprilie 2016 şi până acum este intervalul în care Real a marcat de fiecare dată. Coincidenţa a făcut ca seria să fie deschisă cu un 1-0 la San Sebastian, pe Anoeta, în faţa lui Real Sociedad şi să se închidă în acelaşi loc în weekendul precedent, când a fost 3-1 pentru elevii lui Zidane.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri