Fotbal international

Real Madrid, primul transfer “galactic”! L-au transferat pe Courtois

17.07.2018 | 20:52
Real Madrid, primul transfer "galactic"! Courtois, aproape de Real

Real Madrid a reuşit primul transfer “galactic” al sezonului. Conform AS, Thibaut Courtois s-a înţeles cu madrilenii şi se va transfera de la Chelsea pentru 35 de milioane de euro. În locul său, londonezii îl vor pe Allison Becker de la Roma.

Thibaut Courtois a fost declarat cel mai bun portar de la CM 2018 după ce a câştigat medaliile de bronz cu Belgia. Portarul a impresionat în meciul cu Brazilia în care a avut mai multe intervenţii providenţiale.

Real Madrid, primul transfer galactic! Courtois, cel mai bun portar de la CM 2018
Real Madrid, primul transfer galactic! Courtois, cel mai bun portar de la CM 2018

Real Madrid, primul transfer “galactic”! Ce se întâmplă cu Navas

Conform AS, Courtois îşi caută casa în capitala Spaniei, iar anunţul oficial privind venirea sa pe Santiago Bernabeu va fi făcut în următoarele ore. Belgianul a jucat la rivala Realului, Atletico Madrid, alături de care a câştigat a câştigat titlul intern în 2014, Cupa Spaniei în 2013, Europa League în 2012 şi Supercupa Europei, în acelaşi an.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Navas, portarul care a fost titular la Real în ultimele 4 sezoane la Madrid, alături de care a câştigat 3 Ligi ale Campionilor, 2 Supercupe, 3 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 1 campionat şi 1 Supercupă a Spaniei.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri