Revoluţie la Real! Joachim Low, favoritul lui Perez să-i preia pe madrileni

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
08/02/2018, 09:10
Revoluţie la Real! Joachim Low, favoritul lui Perez să-i preia pe madrileni

Florentino Perez este cunoscut drept un preşedinte care nu are răbdare cu antrenorii, iar Zinedine Zidane a început să iasă din graţiile oficialului. Real Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei, iar situaţia din campionat este una neagră, echipa fiind la 19 puncte în spatele celor de la Barcelona.

Singurul obiectiv rămas este Liga Campionilor, însă nici aici situaţia nu este una favorabilă. Madrilenii urmează să se dueleze cu PSG pentru un loc în sferturile de finală, iar parizienii îşi doresc să cucerească trofeul.

Cinci antrenori pe lista celor de la Real Madrid

Presa din Spania anunţă că Florentino Perez se gândeşte deja la viitorul sezon, iar primul sacrificat ar urma să fie Zinedine Zidane. Preşedintele madrilenilor are deja o listă cu potenţiali înlocuitori, pe care se află Mauricio Pochettino, Jurgen Klopp, Guti, Maurizio Sarri şi Joachim Low. 

Selecţionerul nemţilor este favoritul lui Florentino Perez, însă negocierile cu acesta ar putea începe abia la finalul Campionatului Mondial din Rusia. În cazul în care Germania triumfă, oficialii federaţiei nu sunt dispuşi să renunţe la antrenorul care a câştigat Mondialul în urmă cu patru ani. Un eşec în Rusia i-ar deschide uşile lui Low, care este tentat să preia o echipă de club.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.