Revoluţie la Real! Joachim Low, favoritul lui Perez să-i preia pe madrileni

real madrid, la liga, florentino perez, zinedine zidane, joachim low

Real Madrid are un sezon sub aştepări, după ce au părăsit Cupa Spaniei, iar în campionat se află la 19 puncte în spatele marii rivale. Florentino Perez pregăteşte revoluţia, iar primul sacrificat ar putea să fie chiar antrenorul.

Florentino Perez este cunoscut drept un preşedinte care nu are răbdare cu antrenorii, iar Zinedine Zidane a început să iasă din graţiile oficialului. Real Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei, iar situaţia din campionat este una neagră, echipa fiind la 19 puncte în spatele celor de la Barcelona.

Singurul obiectiv rămas este Liga Campionilor, însă nici aici situaţia nu este una favorabilă. Madrilenii urmează să se dueleze cu PSG pentru un loc în sferturile de finală, iar parizienii îşi doresc să cucerească trofeul.

Cinci antrenori pe lista celor de la Real Madrid

Presa din Spania anunţă că Florentino Perez se gândeşte deja la viitorul sezon, iar primul sacrificat ar urma să fie Zinedine Zidane. Preşedintele madrilenilor are deja o listă cu potenţiali înlocuitori, pe care se află Mauricio Pochettino, Jurgen Klopp, Guti, Maurizio Sarri şi Joachim Low. 

Selecţionerul nemţilor este favoritul lui Florentino Perez, însă negocierile cu acesta ar putea începe abia la finalul Campionatului Mondial din Rusia. În cazul în care Germania triumfă, oficialii federaţiei nu sunt dispuşi să renunţe la antrenorul care a câştigat Mondialul în urmă cu patru ani. Un eşec în Rusia i-ar deschide uşile lui Low, care este tentat să preia o echipă de club.