Gata cu jignirile! Real Madrid, măsură extremă pentru cei care vor mai denigra clubul

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
14/04/2018, 14:29
Gata cu jignirile! Real Madrid, măsură extremă pentru cei care vor mai denigra clubul

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, nu mai acceptă ca pe viitor clubul său să fie denigrat. Împotriva Realului au apărut şi în aceste zile multe acuzaţii, inclusiv că ar fi cumpărat arbitrul la returul cu Juventus din sferturile de finală Champions League. Toate aceste atacuri l-au determinat pe preşedintele galacticilor să treacă la contraofensivă.

Cotidianul Marca anunţă că Perez şi-a informat toţi colaboratorii şi inclusiv pe jucătorii că politica clubului s-a schimbat şi orice încercare de denigrare va avea consecinţe serioase, putându-se ajunge până la darea în judecată a celui care prin expresiile sale strică imaginea clubului.

Perez a dat undă verde la Real Madrid pentru proteste la adresa contestatarilor

Este o decizie fără precedent la Real Madrid, dar se pare că riposta va merge foarte departe, inclusiv la acţionarea în instanţă a celui care se face vinovat. Perez nu mai acceptă deloc să vadă tot felul de invective la adresa clubului sau a jucătorilor ori a antrenorului şi ca toţi neaveniţii să îşi dea cu părerea şi să facă presupuneri despre cine ştie ce acţiuni în afara legii ar comite clubul la care este preşedinte.

Jucătorilor li s-a cerut în mod expres să nu mai tolereze nici un cuvânt jignitor la adresa lor şi să ia imediat atitudine, să conştientizeze că ei sunt Real Madrid şi nimeni nu are voie să terfelească numele clubului.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×