Video. Neymar l-a făcut K.O. pe centralul partidei cu Real

Neymar, Real Madrid-PSG, Video

Neymar l-a lovit violent pe centralul partidei Gianluca Rocchi, la o fază în care brazilianul încerca să trimită o diagonală.

Brazilianul din atacul lui PSG a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în partida cu Real Madrid, dar a ieşit în evidenţă în partea repriză, la o fază în care Gianluca Rocchi se afla pe traiectoria unei mingi trimise de către Neymar.

Arbitrul italian a fost nevoit să întrerupă partida pentru câteva minute, în urma loviturii puternice primite în zona urechii drepte.  Rochhi a putut să continue însă jocul şi a dus meciul până la fina, fără ca deciziile lui să fie afectate de lovitură.

Real Madrid - PSG 3-1. Neymar a fost la un pas de eliminare

Brazilianul a văzut un prim cartonaş galben în minutul 15, după ce a avut o intrare dură asupra lui Nacho. Neymar a încercat să obţină o lovitură liberă în debutul părţii secunde, dar Rocchi a considerat că jucătorul a simulat, dar fără să îi arate al doilea cartonaş galben şi implicit cel roşu.

Real Madrid a reuşit în cele din urmă să revină şi să câştige jocul cu 3-1, deşi PSG a deschis scorul în prima repriză prin Adrien Rabiot. Deţinătorii Ligii Campionilor au reuşit două goluri în ultimele minute, prin Ronaldo şi Marcelo, reuşite decisive în ecuaţia jocului.