Video. Neymar l-a făcut K.O. pe centralul partidei cu Real

Tibi Demeter   
in Fotbal international
15/02/2018, 00:02
Video. Neymar l-a făcut K.O. pe centralul partidei cu Real

Brazilianul din atacul lui PSG a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în partida cu Real Madrid, dar a ieşit în evidenţă în partea repriză, la o fază în care Gianluca Rocchi se afla pe traiectoria unei mingi trimise de către Neymar.

Arbitrul italian a fost nevoit să întrerupă partida pentru câteva minute, în urma loviturii puternice primite în zona urechii drepte.  Rochhi a putut să continue însă jocul şi a dus meciul până la fina, fără ca deciziile lui să fie afectate de lovitură.

Real Madrid – PSG 3-1. Neymar a fost la un pas de eliminare

Brazilianul a văzut un prim cartonaş galben în minutul 15, după ce a avut o intrare dură asupra lui Nacho. Neymar a încercat să obţină o lovitură liberă în debutul părţii secunde, dar Rocchi a considerat că jucătorul a simulat, dar fără să îi arate al doilea cartonaş galben şi implicit cel roşu.

Real Madrid a reuşit în cele din urmă să revină şi să câştige jocul cu 3-1, deşi PSG a deschis scorul în prima repriză prin Adrien Rabiot. Deţinătorii Ligii Campionilor au reuşit două goluri în ultimele minute, prin Ronaldo şi Marcelo, reuşite decisive în ecuaţia jocului.

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.