PSG, nemulţumită de arbitrajul de la meciul cu Real Madrid! ”UEFA ar trebui să ia măsuri”

real madrid-psg, acuze, probleme, arbitraj, champions league

Paris Saint-Germain a pierdut prima manşă a întâlnirii cu Real Madrid din optimile de finală ale Champions League, dar acuză arbitrajul lui Gianluca Rocchi.

Francezii consideră că centralul italian a favorizat-o pe Real Madrid şi a acordat multe cartonaşe formaţiei pregătite de Unai Emery. Printre cei mai vehemenţi după meciul Real Madrid - PSG 3-1 a fost chiar patronul qatarez Nasser Al Khelaifi.

”A fost o mare problemă. Cartonaşele galbene, ofsaidul la Mbappe, mici lucruri arbitrate diferit pentru Real. Vom face apel la cartonaşul galben primit de Adrien Rabiot. UEFA ar trebui să ia măsuri”, a declarat Al Khelaifi, după întâlnirea tur.

Ronaldo a marcat din penalty în meciul Real Madrid - PSG 3-1

Fundaşul brazilian Marquinhos consideră că Gianluca Rocchi a fost foarte sever cu jucătorii de la PSG: ”Vă invit să analizaţi deciziile arbitrului. Cred că a fost foarte sever cu noi. Ne-a dat multe cartonaşe galbene şi a luat multe decizii pentru Real Madrid”.

Real Madrid s-a impus pe final în meciul cu Paris Saint-Germain, scor 3-1, din prima manşă a optimilor de finală ale Champions League. Portughezul Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în întâlnirea de pe Santiago Bernabeu.