PSG, nemulţumită de arbitrajul de la meciul cu Real Madrid! ”UEFA ar trebui să ia măsuri”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
15/02/2018, 11:19
PSG, nemulţumită de arbitrajul de la meciul cu Real Madrid! ”UEFA ar trebui să ia măsuri”

Francezii consideră că centralul italian a favorizat-o pe Real Madrid şi a acordat multe cartonaşe formaţiei pregătite de Unai Emery. Printre cei mai vehemenţi după meciul Real Madrid – PSG 3-1 a fost chiar patronul qatarez Nasser Al Khelaifi.

”A fost o mare problemă. Cartonaşele galbene, ofsaidul la Mbappe, mici lucruri arbitrate diferit pentru Real. Vom face apel la cartonaşul galben primit de Adrien Rabiot. UEFA ar trebui să ia măsuri”, a declarat Al Khelaifi, după întâlnirea tur.

Ronaldo a marcat din penalty în meciul Real Madrid – PSG 3-1

Fundaşul brazilian Marquinhos consideră că Gianluca Rocchi a fost foarte sever cu jucătorii de la PSG: ”Vă invit să analizaţi deciziile arbitrului. Cred că a fost foarte sever cu noi. Ne-a dat multe cartonaşe galbene şi a luat multe decizii pentru Real Madrid”.

Real Madrid s-a impus pe final în meciul cu Paris Saint-Germain, scor 3-1, din prima manşă a optimilor de finală ale Champions League. Portughezul Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în întâlnirea de pe Santiago Bernabeu.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.