Ronaldo, regele penalty-urilor în Champions League! Dublă istorică

real madrid-psg, cristiano ronaldo, champions league, record

Real Madrid s-a impus pe final în meciul cu Paris Saint-Germain din prima manşă a optimilor de finală ale Champions League, iar Cristiano Ronaldo a stabilit alte recorduri.

Starul portughez este primul fotbalist care marchează 100 de goluri în Champions League pentru aceeaşi echipă, după ce a realizat o dublă în marele meci cu Real Madrid - PSG 3-1 de pe Santiago Bernabeu. Al doilea este Messi cu 97.

Cristiano Ronaldo a înscris, miercuri, al 14-lea său gol din penalty în Champions League şi şi-a îmbunătăţit recordul. Internaţionalul portughez este urmat în această ierarhie de rivalul său de la Barcelona, Leo Messi, care a înscris de 11 ori de la punctul cu var.

Ronaldo a reuşit o ”dublă” în Real Madrid - PSG 3-1

De asemenea, Real Madrid este echipa care a primit cele mai multe penalty-uri în istoria Champions League, 46. ”Extratereştrii” au primit două lovituri de pedeapsă mai mult decât următoarea clasată, FC Barcelona.

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care înscrie cel puţin 10 goluri în şapte sezoane consecutive în competiţia europeană. Portughezul a reuşit o ”dublă” în partida Real Madrid - PSG 3-1, din prima manşă a optimilor Champions League.