Ronaldo, regele penalty-urilor în Champions League! Dublă istorică

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
15/02/2018, 08:11
Ronaldo, regele penalty-urilor în Champions League! Dublă istorică

Starul portughez este primul fotbalist care marchează 100 de goluri în Champions League pentru aceeaşi echipă, după ce a realizat o dublă în marele meci cu Real Madrid – PSG 3-1 de pe Santiago Bernabeu. Al doilea este Messi cu 97.

Cristiano Ronaldo a înscris, miercuri, al 14-lea său gol din penalty în Champions League şi şi-a îmbunătăţit recordul. Internaţionalul portughez este urmat în această ierarhie de rivalul său de la Barcelona, Leo Messi, care a înscris de 11 ori de la punctul cu var.

Ronaldo a reuşit o ”dublă” în Real Madrid – PSG 3-1

De asemenea, Real Madrid este echipa care a primit cele mai multe penalty-uri în istoria Champions League, 46. ”Extratereştrii” au primit două lovituri de pedeapsă mai mult decât următoarea clasată, FC Barcelona.

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care înscrie cel puţin 10 goluri în şapte sezoane consecutive în competiţia europeană. Portughezul a reuşit o ”dublă” în partida Real Madrid – PSG 3-1, din prima manşă a optimilor Champions League.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.