Alertă înainte de Real Madrid – PSG! Fanii parizieni iau cu asalt capitala Spaniei

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
13/02/2018, 19:20
Alertă înainte de Real Madrid – PSG! Fanii parizieni iau cu asalt capitala Spaniei

EL ESTE JUCATORUL MINUNE, PARIUL DE
300.000.000 EURO AL LUI GIGI BECALI

Destainuirile pustiului minune, fiul unui fost mare fotbalist al Stelei, numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Real Madrid – PSG este cel mai aşteptat meci din faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Forţele de ordine din capitala Spaniei au început deja să ia măsuri de siguranţă, în condiţiile în care 4.000 de suporteri ai parizienilor şi-au anunţat prezenţa la meciul de pe “Santiago Bernabeu”.

Peste 500 dintre fanii francezi care vor veni la Madrid sunt consideraţi printre cei mai duri din Hexagon, astfel că spaniolii au mobilizat un adevărat comando pentru meciul de miercuri seara. Autorităţile din capitala Spaniei au luat decizia sp ridice alerta teroristă la niveulul 4.

Ronaldo – Neymar sau Real Madrid – PSG?

Pe lângă jandarmii care sunt prezenţi în mod obişnuit în ziua meciurilor pe străzile din Madrid, aproape 2.000 de luptători din trupele speciale şi antitero au fost detaşaţi pentru miercuri seara. Autorităţile au simulat marţi dimineaţă un scenariu în care fanii ar produce turbulenţe.

Zinedine Zidane a prefaţat duelul din optimi şi a declarat că meciul nu va fi unul între Neymar şi Cristiano Ronaldo. “Vorbim despre doi fotbalişti foarte mari, dar mâine este Real Madrid – PSG, nu Cristiano Ronaldo – Neymar”, a declarat antrenorul francez.

Închide ×