Sergio Ramos, mesaj pentru tripleta BBC: "Muriţi pe teren cu PSG"

champions league, real madrid-psg, sergio ramos, cristiano ronaldo, gareth bale

Pentru Zinedine Zidane Champions League e ultima posibilitate de salvare a unui sezon dezastruos. Sergio Ramos vrea implicare maximă de la tripleta BBC.

Real Madrid se află în faţa momentului adevărului. Dubla cu PSG din optimile Champions League poate oferi colacul de salvare (temporară) pentru echipa lui Zinedine Zidane, sau, dimpotrivă, poate deveni piatra care trimite la fund Realul după un sezon absolut de coşmar.

Madrilenilor le este foarte frică de confruntarea cu Neymar şi compania, pentru că ştiu că nu sunt nici măcar la jumătate din potenţialul sezonului anterior şi apărarea lor a intrat nepermis de mult la apă, primind minim un gol aproape meci de meci. Căpitanul Sergio Ramos încearcă să joace rolul comandantului de navă care îşi salvează vasul de la naufragiu.

Real Madrid - PSG. De ce se teme căpitanul

El cere tripletei ofensive BBC (Bale - Benzema - Cristiano Ronaldo) să moară pe teren, altfel se pot gândi de pe acum la împachetatul bagajelor la vară. În special galezul îi dă fiori lui Ramos, pentru că, din informaţiile sale, acesta nu ar mai fi foarte focusat pe Real şi mai mult se gândeşte la reîntoarcerea în Premier League.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

"Trebuie cu toţii să ne lăsăm pielea la meciul cu PSG. Trebuie să uităm tot ce n-a fost bine până acum şi să murim cu ei de gât pe teren. Mai ales cei din faţă, care sunt toţi jucători foarte buni şl cu multă experienţă, trebuie să marcheze şi să deschidă drumul spre sferturi."