Cele mai citite

Interzis pentru fanii Realului: “Nu aveţi ce căuta la El Clasico!”

Şefii lui Real Madrid au inventat o metodă care poate stârni polemici printre fani, pentru ca stadionul Santiago Bernabeu să nu fie gol marţi seară, la returul din Copa del Rey, cu echipa din a treia divizie Fuenlabrada. Decizia are impact mare asupra celebrului El Clasico din 23 decembrie.
28.11.2017 | 17:57
ADVERTISEMENT

Real Madrid are un sezon sub toate aşteptările. În campionat se află la opt puncte în urma rivalei FC Barcelona, în Champions League şi-a asigurat o calificare fără glorie în optimile de finală, terminând doar pe locul 2 în grupă, în urma celor de la Tottenham. Mai mult, vestiarul echipei e locul unor tensiuni care nu au mai existat pe Santiago Bernabeu de foarte multă vreme. Există jucători nemulţumiţi că nu sunt folosiţi, există un conflict între liderii din vestiar şi antrenorul Zinedine Zidane pentru deciziile tactice şi tehnice ciudate ale acestuia în ultimul timp.

Conducerea clubului este conştientă că se impun anumite măsuri de urgenţă, pentru a reaşeza echipa pe făgaşul normal. Şi preşedintele Florentino Perez consideră că în aceste momente dificile echipa are mai mare nevoie ca oricând ca fanii să rămână aproape şi să îi sprijine pe Cristiano Ronaldo şi compania, pentru a le crea moralul necesar redresării cât mai urgent posibil.

La Real Madrid este multă tensiune şi în vestiar

Marţi seară Real Madrid va juca acasă returul din Copa del Rey (Cupa Spaniei) cu modesta grupare din a treia ligă Fuenlabrada. Deşi a folosit multe rezerve în prima manşă, Zidane a aliniat totuşi o echipă care a reuşit să se impună cu 2-0, pecetluind practic soarta calificării. Din acest motiv, şefii lui Real se tem că la retur tribunele vor fi foarte slab populate şi acest lucru îi nemulţumeşte.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă e anunţată intrarea galezului Gareth Bale după nu se mai ştie a câta accidentare de durată, interesul în jurul partidei este, firesc, foarte scăzut. De aceea, şefii lui Real au dat un comunicat în care au informat că membrii celor patru grupuri majore de suporteri ale Realului vor putea avea acces pe 23 decembrie la marele meci cu Barcelona, celebrul El Clasico, numai dacă se vor afla în tribune şi la meciul cu Fuenlabrada! Cu alte cuvinte, nu mergi la meciul de Cupă, eşti interzis la El Clasico! “Nu aveţi ce căuta la El Clasico!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri