Video. Real a făcut spectacol pe Bernabeu cu Sociedad! Ronaldo a dat un hattrick

real madrid-real sociedad, la liga, live, video, stream

Real Madrid a făcut scor cu Real Sociedad în etapa a 23-a din Primera Division, înaintea meciului cu Paris Saint-Germain din optimile Champions League.

UPDATE, ora 23:40 / Madrileanii s-au impus în meciul cu Sociedad cu scorul de 5-2 - vezi aici golurile. Lucas Vazquez a deschis scorul în secunda 48 din pasa lui Ronaldo, iar apoi la rampă a ieşit starul portughez, care a reuşit un hattrick.


Real Madrid - Real Sociedad LIVE STREAM La Liga. Real Madrid e cu gândul la meciul, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu PSG. Zinedine Zidane a prefaţat partida de pe "Santiago Bernabeu" şi a anunţat că jucătorii sunt cu gândul la meciul de sâmbătă seara, unul important pentru situaţia echipei din La Liga.

Real Madrid - Real Sociedad LIVE STREAM La Liga. "Suntem concentraţi doar pe această partidă. Vrem să facem un joc bun, mai ales că întâlnim un adversar puternic. Este un meci de campionat foarte important şi vrem să câştigăm cele trei puncte. Avem nevoie de puncte pentru a urca în clasament. Nu ne gândim la meciul cu PSG", a declarat Zinedine Zidane.

Real Madrid - Real Sociedad LIVE STREAM La Liga. Ronaldo, lăudat de Zidane

Real Madrid - Real Sociedad LIVE STREAM La Liga. Antrenorul francez a vorbit şi despre situaţia lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez a fost schimbat pe finalul meciului cu Leganes, iar presa din Spania a speculat că relaţia dintre cei doi este una tensionată.

Real Madrid - Real Sociedad LIVE STREAM La Liga. "În acest moment, Cristiano este mai motivat ca niciodată şi dornic că demonstreze anumite lucruri. A arătat mereu că e la înălţime în meciurile mari. Este un fotbalist excepţional", a mai precizat Zinedine Zidane înaintea meciului cu Real Sociedad.