Real Madrid s-a mai despărţit de un jucător: fundaşul Akhram la Dortmund

Sorin Dumitrescu   
în Real Madrid
11/07/2018, 17:01
Real Madrid s-a mai despărţit de un jucător: fundaşul Akhram la Dortmund GALERIE FOTO
Real Madrid s-a despărțit de Akhraf. Marocanul va juca la Dortmund următorii doi ani

Real Madrid s-a mai despărţit de un jucător. După plecarea portughezului Cristiano Ronaldo la Juventus în cel mai scump transfer din istoria clubului, 105 milioane euro, echipa din capitala Spaniei a mai parafat o plecare, de această dată din sistemul defensiv. Un jucător care părea a promite mult la un moment dat, sub comanda lui Zinedine Zidane, dar care a fost suficient să aibă câteva evoluţii mai puţin reuşite în Champions League pentru a trece pe bancă.

Este vorba de fundaşul dreapta marocan Akhraf Hakimi, jucător care a evoluat în echipa naţională a ţării sale la Campionatul Mondial din Rusia. Maroc a făcut parte din grupa B, terminând pe locul 4, cu un punct, în urma eşecurilor cu Iran, 0-1, Portugalia 0-1 şi egalului cu Spania, 2-2, partidă în care maghrebienii au condus până în prelungirile timpului regulamentar.

Real Madrid s-a mai despărţit de un jucător. Avea şanse mici în faţa lui Carvajal şi Nacho

Cum pe postul de fundaş dreapta Real îl are pe internaţionalul spaniol Dani Carvajal, iar la nevoie s-a descurcat destul de bine şi Nacho, omul bun la toate în apărarea galacticilor, şansele lui Akhraf de a prinde echipa la Real Madrid erau foarte mici. Aşa încât jucătorul a acceptat oferta făcută de gruparea germană Borussia Dortmund şi jucătorul va ajunge în Bundesliga. Real Madrid deja a dat comunicatul oficial, Akhraf va juca următoarele două sezoane la galben-negrii din Dortmund.

Real Madrid s-a despărțit de Akhraf. Jucătorul de 19 ani a ales Dortmund. A jucat la turneul final al CM 2018
Real Madrid s-a despărțit de Akhraf. Jucătorul de 19 ani a ales Dortmund
Închide ×