Zidane a rupt Realul în două! Tripleta BBC e cu el până la sfârşit

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
02/02/2018, 08:57
Zidane a rupt Realul în două! Tripleta BBC e cu el până la sfârşit

Lui Real Madrid i-a mai rămas un singur obiectiv în acest sezon dezastruos. Champions League, dar şi aici misiunea galacticilor se anunţă foarte grea, pentru că încă din optimi au în faţă o candidată la trofeu, PSG, la care vedeta e tocmai starul brazilian Neymar, dorit insistent pe Bernabeu din vară sau cel târziu din vara lui 2019.

Şi tocmai acum, când era mai mare nevoie de coeziune în vestiar a intrat dihonia între jucători, care s-au împărţit în două tabere. Iar mărul discordiei este tocmai omul căruia până în urmă cu o lună, două, i se pregătea materialul de statuie, antrenorul Zinedine Zidane, socotit responsabil pentru situaţia de la echipă.

Ce promisiune a făcut antrenorul lui Real Madrid

Garda veche, dirijată de tripleta BBC, din care mai fac parte portarul Navas, fundaşii Varane şi Marcelo, mijlocaşii Modric, Casemiro şi Kroos îl susţine necondiţionat pe francez, pentru a continua până la finalul sezonului, indiferent de rezultatul dublei cu PSG.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În cealaltă tabără se situează noua generaţie de pe Bernabeu, condusă însă de un jucător care deja nu mai mare nevoie de nici o recomandare, Isco şi din care fac parte toţi tinerii veniţi vara trecută, plus Nacho, Asensio şi Carvajal. Singurul care vrea să stea neutru este chiar căpitanul Sergio Ramos. Oricum, Zidane a anunţat că dacă nu va elimina PSG va pleca el, fără a fi concediat.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.