Fotbal international

Real Madrid scapă de unul dintre „renegați”. James Rodriguez se va transfera în Anglia, pe o sumă modică

28.08.2020 | 14:48
Real Madrid scapa de unul dintre renegati James Rodriguez se va transfera in Anglia pe o suma modica
ADVERTISEMENT

James Rodriguez va pleca, în sfârșit, de la Real Madrid. Jucătorul columbian, care intrase în dizgrația lui Zinedine Zidane, este foarte aproape să semneze cu Everton, echipă care evoluează în Premier League. Mutarea urmează a fi oficializată în zilele următoare.

Nu este o noutate faptul că jucătorul de 29 de ani se află pe lista celor care vor pleca de la campioana Spaniei, Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Antrenorul francez al Realului nu îl mai are în planurile sale pe columbian, iar președintele Florentino Perez vrea să scape de salariul său care este unul foarte mare, urmând să ma echilibreze în acest fel și bugetul.

James Rodriguez va pleca la Everton pentru „doar” 25 de milioane de euro

Chiar dacă Real Madrid a plătit o grămadă de bani pentru transferul columbianului de la AS Monaco, după pandemia de coronavirus, suma dorită de madrileni este una modestă: 25 de milioane de euro. Spaniolii de la Marca scriu că Everton și ”galacticii” au ajuns la un acord pentru acestă sumă.

ADVERTISEMENT

Transferul a fost facilitat și de James Rodriguez, care pentru a ajunge să fie din nou antrenat de Carlo Ancelotti, fostul său tehnician de la Real și Bayern, și în prezent manager la Everton, a fost de acord să-și înjumătățească salariul anual la opt milioane de euro. Tot Marca scrie că anunțul oficial va fi făcut în zilele acestea.

Jucătorul din Columbia nu mai intră în vederile lui Zinedine Zidane și este unul dintre fotbaliștii care se vor despărți de madrileni în această perioadă de transferuri.

ADVERTISEMENT

A dezamăgit la Real, care plătise pentru el 75 de milioane de euro

Jucătorul a venit la Madrid în 2014 de la AS Monaco după ce Real a plătit 75 de milioane de euro. Fotbalistul columbian nu a izbutit să fie unul dintre titularii lui Zidane.

Nici măcar după ce a fost împrumutat la campioana Germaniei, jucătorul nu a putut să obțină un loc în primul „11” alcătuit de francez.

ADVERTISEMENT

14 meciuri a bifat James Rodriguez pentru Real Madrid în sezonul trecut și a înscris numai un gol. La 32 de milioane de euro este cotat jucătorul din Columbia pe site-urile de specialitate.

ADVERTISEMENT