Fotbal international

Real Madrid se pregătește de recesiune! Gareth Bale și alți șase jucători sunt ca și plecați

06.04.2020 | 19:03
Real Madrid se pregateste de recesiune Gareth Bale si alti sase jucatori sunt ca si plecati
ADVERTISEMENT

Criza de coronavirus și o posibilă criză financiară sunt motive destul de serioase pentru ca Real Madrid să se despartă de câțiva jucători pentru a face economie în bugetul clubului.

Real Madrid vrea să scape de șapte jucători

În urma criezei izbucnite din cauza coronavirusului, șapte jucători de la Real Madrid sunt puși pe lista de placare în frunte cu Gareth Bale, care a mai fost aproape de a pleca și în vară.

ADVERTISEMENT

Real Madrid încă nu a recurs la tăierea salariilor, la fel cum au făcut-o alte cluburi din Spania, ci șefii clubului „los blancos” au hotărât să renunțe la șapte jucători și ar face o economie de 75.000.000 de euro.

Jucătorii de la Real Madrid care vor fi puși pe liber:

  1. Gareth Bale – salariu de 29.000.000 de euro
  2. James Rodriguez – 16.400.000 de euro
  3. Mariano Diaz – 8.000.000 de euro
  4. Brahim Diaz – 7.000.000 de euro
  5. Alvaro Odriozola – 7.000.000 de euro
  6. Dani Ceballos – 6.000.000 de euro
  7. Jesus Vallejo – 4.000.000 de euro
ADVERTISEMENT

Eden Hazard va mai fi păstrat

Chiar dacă nu a avut un prim sezon prea convingător la Real Madrid, Eden Hazard va fi păstrat și a explicat de ce merită să rămână în continuare pe „Santiago Bernabeu”:

„Sunt bine! Mă descurc mai bine, cusăturile mele au fost eliminate acum o săptămână. Acum muncesc puțin mai mult. Pot să merg acum, așa că totul merge bine!

ADVERTISEMENT

Nu pot spune că nu am teamă de ceea ce se întâmplă acum la Madrid, dar sunt în casă, nu vine nimeni, nu putem vedea pe nimeni”.

„Sunt cam speriat, ca toți ceilalți, dar nu pot să o arăt,  mai ales că trebuie să le transmit altora curaj și încredere, acesta este cel mai delicat lucru. Avem oameni care să aibă grijă de noi. Mă preocupă oamenii mai slabi, care au mai multe probleme”, a mai spus Eden Hazard.

ADVERTISEMENT

„Aș fi ajuns într-o formă bună indiferent de ce s-a întâmplat. Aș fi avut lipsă de ritm, desigur, dar calitatea nu se pierde

Primul meu sezon la Madrid este rău, dar nu în totalitate. Este un anotimp de adaptare. Voi fi judecat în al doilea. Depinde de mine să fiu în formă bună anul viitor.

Grupul este bun. Pentru mine este o experiență grozavă. Mai am un contract pe patru ani”, a conchis Eden Hazard.

ADVERTISEMENT