Cele mai citite

Sergio Ramos, atac la Benzema: “Ori te implici, ori îţi faci valiza şi pleci!”

Scandal monstru în vestiar la Real Madrid. Căpitanul Sergio Ramos a ţipat la Karim Benzema. Ce i-a spus jucătorului protejat de Zinedine Zidane
25.01.2018 | 14:07
Sergio Ramos, atac la Benzema:
ADVERTISEMENT

Cum era de aşteptat, umilinţa suferită de Real Madrid miercuri seară, în Cupa Spaniei, nu avea cum să nu aibă repercusiuni şi în vestiar. Nici unul dintre jucătorii lui Zinedine Zidane nu a vrut să dialogheze cu presa, însă tot s-au aflat anumite lucruri petrecute între cei patru pereţi ai vestiarului de pe Santiago Bernabeu. 

În acest meci, plecând şi de la considerentul că prima manşă o câştigase pe terenul lui Leganes (e drept, cu mult noroc, în ultimul minut), Zidane a decis să trimită pe teren doar trei oameni importanţi: căpitanul Sergio Ramos în apărare, mijlocaşul Isco şi vârful Benzema, ultimul revenit după o perioadă de indisponibilitate.

Căpitanul lui Real Madrid este cel mai nervos

Benzema avea să şi înscrie unicul gol al Realului, aducând o temporară egalitate la 1, dar asta a fost tot ce a făcut compatriotul lui Zidane. Mult prea puţin pentru vulcanicul Sergio Ramos, care a început să ţipe la francez: ” Cine te crezi, ca să te plimbi pe teren? Ai dat un gol şi în rest ai fost spectator. Ori te implici serios, ori îţi faci valiza şi pleci!”

ADVERTISEMENT

Karim Benzema este unul dintre jucătorii de care Florentino Perez doreşte să scape la vară. Atacantul francez a avut un randament foarte scăzut în actualul sezon şi jucătorii tineri din lotul Realului îl acuză pe antrenor de favoritism, pentru că îl foloseşte în continuare, deşi e evident că este ieşit din formă şi nici nu mai are tragere de inimă să se implice în joc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri