Real Madrid şi-a găsit portar! Renunţă la De Gea pentru Alisson de la Roma

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
01/02/2018, 17:58
Real Madrid şi-a găsit portar! Renunţă la De Gea pentru Alisson de la Roma

Preşedintele Florentino Perez a încercat în mai multe rânduri aducerea spaniolului David De Gea de la Manchester United sau a belgianului Thibaut Courtois de la Chelsea Londra, dar s-a lovit de refuzul celor două cluburi.

Real Madrid l-a avut în vizor şi pe Jan Oblak de la Atletico Madrid, dar rivala nu a dorit să-l cedeze pe sloven pe Santiago Bernabeu. În condiţiile date, Perez încearcă o variantă optimă din punct de vedere calitate-preţ, brazilianul Alisson Becker de la AS Roma.

Real Madridse bate cu PSG şi Bayern pntru Alisson

Mundo Deportivo a scris că internaţionalul brazilian este un portar modern, care joacă bine cu picioarele, este foarte agil şi are mare personalitate. Însă aducerea lui Alisson Becker nu este uşor de realizat, brazilianul fiind urmărit şi de alte cluburi mari.

În această iarnă, Roma a respins o ofertă de 44 de milioane de lire sterline de la FC Liverpool. Alisson Becker mai este urmărit de Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen. Internaţionalul brazilian în vârstă de 25 de ani a fost achiziţionat de AS Roma în vara anului 2016 de la Internacional Porto Alegre pentru 7,5 milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.