Sport

Real Madrid și-a prezentat cu surle și trâmbițe noul echipament pentru sezonul viitor: „Un omagiu adus istoriei clubului” Video

Real Madrid va avea un nou echipament în sezonul viitor, iar Karim Benzema și colegii săi au probat pentru prima oară noile tricouri ale „los blancos”.
17.05.2022 | 09:59
Real Madrid sărbătorește 120 de ani de la înființare. Sursă foto: Facebook Real Madrid
ADVERTISEMENT

Real Madrid se pregătește de finala Ligii Campionilor cu FC Liverpool, însă madrilenii pregătesc totodată și sezonul viitor.

Imagini cu noul echipament al lui Real Madrid: „Este un tribut adus legendei clubului”

Real Madrid și-a prezentat noul echipament în cadrul unui eveniment special, iar la ședința foto au participat Karim Benzema, Marcelo, Nacho, David Alaba, alături de legendele madrilenilor, Roberto Carlos și Iker Casillas.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a publicat imaginile pe toate platformele sociale, iar noul echipament produs de Adidas a fost primit foarte pozitiv de către suporteri:

„Are un design clasic, cu accente moderne, în care albul tradiţional se combină cu violetul în detaliile gulerului şi în cele trei dungi clasice ale mărcii sportive germane, trasate pe umeri”.

ADVERTISEMENT
Cum arată noul echipament al lui Real Madrid. Sursă foto: site oficial Real Madrid.com
Cum arată noul echipament al lui Real Madrid. Sursă foto: site oficial Real Madrid.com

Echipamentul a fost lansat pentru a marca 120 de la nașterea clubului

Modelul noului echipament nu a fost ales întâmplător și este menit să marcheze un moment special în existența clubului ca sărbătorește 120 de ani de la înființare.

„Este un tribut adus legendei clubului, care este este prezentă în interiorul gulerului cu nasturi, printr-un logo care sărbătoreşte 120 de ani”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, cei de la Real Madrid s-au gândit și la protecția mediului, totul fiind fabricat din materiale reciclate: „Noul tricou este respectuos cu mediul”, au mai specificat madrilenii într-un comunicat oficial.

Kylian Mbappe ar putea să îmbrace și el în curând tricoul lui Real Madrid

Starul lui PSG, Kylan Mbappe și-a dat acordul în privința transferului la Real Madrid, conform jurnaliștilor spanioli de la Marca: „Atacantul şi Real Madrid au încheiat acordul săptămâna trecută. Au parafat tot ce s-a vorbit în ultimele luni, cele în care Mbappe s-a confruntat cu tot felul de presiuni, începând cu cele exercitate de conducătorii clubului, urmate de cele ale suporterilor şi terminând cu cele făcute de politicieni, cu Macron la cârmă. 

ADVERTISEMENT

În mod surprinzător, francezul a acceptat un salariu mai mic decât primea pe „Parc des Princes: „Acordul la care s-a ajuns garantează un ‘Da’ din partea lui Mbappe, al cărui anturaj a cerut din nou prudenţă până la încheierea angajamentelor cu PSG… Real Madrid va păstra tăcerea şi va aştepta ca jucătorul însuşi să confirme că perioada sa la PSG s-a încheiat, că dorinţa lui de a juca pentru echipa madrilenă se va împlini de la 1 iulie.

ADVERTISEMENT

El nu s-a îndoit nicio clipă, dar acele presiuni, unele însoţite de sume de bani departe de orice logică fotbalistică, au reuşit să genereze tensiune şi momente greu de suportat”, au scris jurnaliștii iberici.