Fotbal international

Real Madrid şi PSG, duel direct în perioada de mercato! Pentru ce jucător se luptă cele două

13.05.2021 | 14:45
ADVERTISEMENT

Marile cluburi ale Europei caută întăriri pentru sezonul viitor. Unul dintre cei mai râvniți jucători este Serge Aurier, fundașul dreapta al lui Tottenham. Real Madrid și PSG se întrec în oferte.

Giganții din La Liga, respectiv Ligue 1 traversează un final de sezon dificil. Eliminate din Liga Campionilor și pe cale să rateze și titlurile de campioane în țările lor, cele două cluburi caută soluții pentru viitorul campionat.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fotbaliștii pe care cei doi tehnicieni, Zinedine Zidane și Mauricio Pochettino, și-l doresc cu orice preț este Serge Aurier, fundașul lateral al lui Spurs.

PSG este în avantaj faţă de Real Madrid în lupta pentru Aurier

Internaționalul ivorian este la al patrulea sezon în Premier League fără să fi reușit să o ajute pe Tottenham să câștige măcar un trofeu în toată această perioadă.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul echipei de pe Parc des Princes, Mauricio Pochettino, are prima șansă în a obține semnătura fundașului de 28 de ani. El a fost cel care l-a transferat în Anglia, în 2017.

Pentru achiziția fotbalistului, Mauricio Pochettino a oferit celor de la PSG nu mai puțin de 25 de milioane de euro. Acum, Aurier ar putea face cale întoarsă, antrenorul argentinian anunțând conducerea clubului parizian că are nevoie de fundașul de bandă.

ADVERTISEMENT

Platforma Foot Mercato notează că londonezii ar fi dispuși să se despartă de ivorian pentru mai puțin de jumătate din suma cu care a fost achiziționat. 11,6 milioane de euro este prețul de transfer fixat de șefii clubului din nordul Londrei.

Seoznul în curs, aproape compromis pentru Real. Perez caută întăriri

Real Madrid este foarte aproape să încheie în genunchi sezonul în curs, fără nici un trofeu câștigat, ceea ce este de neconceput pentru oficialii și fanii de pe “Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, președintele Florentino Perez trebuie să găsească jucătorii potriviți pentru ca această contraperformanță să nu se repete, iar unul dintre fotbaliștii considerați potriviți pentru ”noul” Real Madrid este chiar Serge Aurier.

Ivorianul mai are contract cu Tottenham până în vara anului viitor, dar este dispus să se despartă de Spurs nemulțumit că echipa nu câștigă trofee.

În plus, londonezii sunt pe cale să piardă și ultimul loc care duce în cupele europene. În aceste condiții, Aurier va ține cont de toate ofertele pe care agentul său i le va prezenta în această vară.

ADVERTISEMENT