Fotbal international

VIDEO. Meci de infarct la Madrid! AVALANŞĂ de goluri în Ligă

UPDATE, ora 23:39 / Ce seară de Ligă am avut! Real Madrid întoarce de la 0-1 cu Sporting la 2-1 prin golurile marcate de Ronaldo (88) şi Morata (90+4). Dortmund face scorul serii, 6-0 cu Legia,...
15.09.2016 | 00:07
VIDEO Meci de infarct la Madrid AVALANSA de goluri in Liga

UPDATE, ora 23:39 / Ce seară de Ligă am avut! Real Madrid întoarce de la 0-1 cu Sporting la 2-1 prin golurile marcate de Ronaldo (88) şi Morata (90+4). Dortmund face scorul serii, 6-0 cu Legia, în timp ce Juve e ţinută în şah acasă de Sevilla.

REZULTATELE SERII 

afw


Club Brugge – Leicester City 0-3 (Albrighton 5, Mahrez 29, 61) VEZI GOLURILE

brug

FC Porto – Copenhaga 1-1 (Otavio 13 / Cornelius 52) VEZI GOLURILE

porto

Juventus – Sevilla 0-0

juventus

Legia – Dortmund 0-6 (Gotze 7, Papastathopoulos 16, Bartra 18, Guerreiro 52, Castro 76, Aubameyang 87) VEZI GOLURILE

* Coregrafie impresionantă realizată de ultraşii Legiei Varşovia. În urmă cu doi ani, echipa a pierdut la masa verde duelul cu Celtic din turul 3 preliminar al Ligii. Azi, ultraşii s-au răzbunat pe UEFA

trh

legia

Leverkusen – ŢSKA Moscova 2-2 (Mehmedi 9, Calhanoglu 15 / Dzagoev 37, Eremenko 39) VEZI GOLURILE 

leverkusen

Lyon – Dinamo Zagreb 3-0 (Tolisso 13, Ferri 50, Cornet 57) VEZI GOLURILE

lyon

Manchester City – Monchengladbach 4-0 (Aguero 9, 28, 77, Iheanacho 90+1) VEZI GOLURILE

manchester-citz

Real Madrid – Sporting 2-1 (Ronaldo 88, Morata 90+4 / Cesar 48) VEZI GOLURILE 

real-madrid

Tottenham – AS Monaco 1-2 (Alderweireld 45 / Silva 16, Lemar 30) VEZI GOLURILE

tottenham


REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE, ora 20:44 / Iker Casillas începe al 19-lea sezon din Liga Campionilor din carieră. Portarul iberic e anunţat titular în meciul dintre FC Porto şi FC Copenhaga. Casillas a cîştigat de 3 ori competiţia cu Real Madrid (2000, 2002 şi 2014)

gre


REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE, ora 18:31 / Tottenham se pregăteşte de primul meci din Liga Campionilor pe care îl vor disputa pe Stadionul Wembley din Londra. Spurs primeşte vizita lui AS Monaco.

Meciurile serii:

eorpg


REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE, ora 00:14 / Meciul dintre Manchester City şi Borussia Monchengladbach, amînat din cauza ploii torenţiale se va disputa miercuri, de la ora 21:45 a anunţat UEFA.


REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE, ora 23:38 / Final de meciuri în Ligă. Barcelona reuşeşte scorul serii, 7-0 cu Celtic. PSG şi Arsenal încheie la egalitate 1-1 după un meci dominat autoritar de parizieni, care au ratat din orice poziţie. Meciul Manchester City – Monchengladbach a fost amînat din cauza ploii torenţiale şi va fi reprogramat

Rezultatele serii:

barca


Barcelona – Celtic 7-0 (Messi 3, 28, 60, Neymar 46, Iniesta 59, Suarez 75, 88) VEZI GOLURILE

* Min. 24: Ter Stegen apără un penalty. Dembele trage telefonat. Ce şansă ratează scoţienii 

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

bar

Bayern – FC Rostov 5-0 (Lewandowski 28 pen., Muller 45+2, Kimmich 53, 61, Bernat 90) VEZI GOLURILE

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

ros

Benfica – Beşiktaş 1-0 (Cervi 12) VEZI GOLURILE

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

ben

Dinamo Kiev – Napoli 1-2 (Garmasch 26 / Milik 36, 45+2) VEZI GOLURILE

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

din-kiev

FC Basel – Ludogoreţ 1-1 (Steffen 80 / Cafu 45) VEZI GOLURILE

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

basel

Manchester City – Monchengladbach 0-0*

* Meciul este amînat din cauza ploii torenţiale de la Manchester. Gazonul a fost inundat şi arbitri au luat decizia de a amîna partida

trh

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

city

PSG – Arsenal 1-1 (Cavani 1 / Sanchez 78 ) VEZI GOLURILE

* Cavani ratează cu poarta goală din 12 metri, după ce a driblat portarul 

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

arsenal

PSV – Atletico Madrid 0-1 (Saul 43) VEZI GOLUL

* Min. 45: Guardado ratează penalty în minutul 45

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

psv


REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE, ORA 17:42 / Neymar şi-a alarmat fanii cu o poză publicată pe o reţea de socializare. Starul brazilian s-a relaxat jucînd jocul GTA cu fiul său, Lucca, însă în imagine se vede glezna dreaptă a fotbalistului bandajată.

Neymar a spus că nu e o problemă gravă. A fost sfătuit de medic să ţină gheaţă pe gleznă, din cauza unei inflamaţii mai mici. 


REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE, ORA 15:58 / Presa din Scoţia e nemulţumită de delegarea lui Haţegan la meciul Barcelona – Celtic. Scoţienii scriu că e o delegare controversată şi au scos la iveală episodul din anul 2013 cînd Haţegan a fost la centru la meciul ŢSKA Moscova-Manchester City din Liga Campionilor. 

Atunci, Yaya Toure a fost victima atacurilor rasiste, dar Haţegan nu a oprit meciul, iar preşedintele campaniei Kick It Out pentru eradicarea rasismului a declarat: “Acest arbitru nu ar mai trebui să arbitreze niciodată!”


REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE, ORA 14:33 / Prima etapă a Ligii Campionilor propune cîteva dueluri dezechilibrate, cum ar fi FC Barcelona – Celtic şi Bayern Munchen – FK Rostov. Sînt, de asemenea, şi partide deschise oricărui rezultat, iar cel mai echilibrat se anunţă a fi duelul dintre PSG şi Arsenal, derby-ul zilei. Iată cotele celor opt meciuri din această seară.

capture

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE, ora 22:00 / Marţi se joacă de la ora 21:45 primele meciuri din această ediţie a Ligii Campionilor. O avancronică a acestei competiţii o puteţi citi mai jos. Pe FANATIK.RO veţi putea urmări întreg sezonul de Ligă, cu rezultate live, avancronici şi ultimele ştiri. 

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. Meciurile serii de marţi: 

f

Există mai multe favorite ca oricînd în noul sezon din Liga Campionilor. Forţele continentului promit confruntări de o mare intensitate pentru marele trofeu.

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR.  Liga Campionilor este cea mai tare competiţie inter-cluburi din lume. Scopul miliardelor de euro investite în transferuri este, în primul rînd, cîştigarea acestui trofeu în faţa celor mai puternici adversari. Ediţia 2016-2017 se anunţă una mai combativă ca niciodată.

Real Madrid vrea să devină prima echipă din istoria competiţiei care îşi păstrează titlul, însă „galacticii” vor avea adversari pe măsură: Barcelona, Bayern, Juventus, Manchester City sau PSG avînd acelaşi obiectiv, cîştigarea marelui trofeu. Competiţia devine mai accerbă de la an la an, iar UEFA va revoluţiona Liga Campionilor din sezonul 2018-2019, cînd vor avea loc mai multe schimbări, iar „granzii” vor avea direct 4 echipe în grupele competiţiei.

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. Nu doar cele mai bogate cluburi au şanse în această luptă pentru că Liga Campionilor a fost deseori o competiţie a surprizelor. Oricînd pot să existe outsideri care să elimine „senatorii de drept”, iar din calcule nu trebuie scoase echipe ca Borussia Dortmund, Arsenal sau Atletico Madrid.

Grupa morţii

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR.  Pep cu Barça în infern

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR.  Grupa morţii din această ediţie a Ligii Campionilor va marca reîntîlnirea dintre Pep Guardiola şi Barcelona. Cei doi giganţi vor oferi două veritabile şocuri în faza grupelor. În lupta pentru calificare vor mai fi Gladbach şi Celtic, echipe cu şanse mici de calificare, însă foarte spectaculoase. Sînt 4 formaţii care practică un fotbal ofensiv, iar Gladbach poate fi „buturuga” care să încurce calculele în această grupă. Echipa lui Schubert a făcut scor în play-off cu Young Boys Berna, 9-2 la general în cele două manşe. Celtic a ajuns chinuit în grupe şi chiar dacă are şanse infime, nu uită victoria din 2012, 2-1 cu Barcelona, devenită celebră pentru posesia pe care au avut-o catalanii la acel meci, un incredibil 89%!

Grupa vieţii

Leicester City, debut uşor

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR.  Surpriza secolului în Premier League a fost Leicester City. Neaşteptata campioană a Angliei începe aventura şi în cea mai tare competiţie intercluburi. Iar sorţii au fost blînzi cu echipa lui Ranieri. este o grupă uşoară pentru englezi, care se vor lupta la calificare cu FC Porto, FC Copenhaga şi Club Brugge. Prima favorită în această grupă este, totuşi, FC Porto, dar echipa lusitană nu mai este la nivelul anilor trecuţi, chiar dacă a reuşit să elimine Roma în play-off. Fiecare echipă are şansa ei la calificare. Leicester City are adversari abordabili la acest nivel şi va fi foarte interesant de văzut cum se descurcă echipa lui Ranieri la prima experienţă europeană. Copenhaga a avut prestaţii solide în preliminarii, însă pentru acest nivel rămîne o echipă limitată. Club Brugge a cîştigat campionatul în Belgia după o pauză de 11 ani şi speră să calce pe urmele lui Gent, echipă care a obţinut calificarea în „optimi” sezonul trecut, plecînd tot din urna 4.

Ce a fost

Real, din nou peste Atletico

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR.  Finala din mai de pe „San Siro” a fost reeditarea ultimului act din 2014, „afacerea” madrilenă Real – Atletico. Echipa lui Simeone voia revanşa după meciul pierdut dramatic la Lisabona. Atunci cînd Atletico era cu mîna pe trofeu, însă Ramos egala în minutul 94 şi trimetea meciul în prelungiri, acolo unde Realul mai dădea 3 goluri şi cîştiga „decimo” Cupă a Campionilor. Doi ani mai tîrziu, acelaşi Ramos deschidea scorul repede, dar Ferreira Carrasco egala pe final. În prelungiri, totul a fost mai calm de această dată şi trofeul s-a decis la penalty-uri. Jucătorii Realului au fost mai lucizi şi au transformat tot. Juanfran a ratat „pentru” Atletico şi echipa lui Simeone a pierdut pentru a doua oară trofeul printre degete în dauna rivalei concitadine. Zinedine Zidane cîştiga astfel prima sa Ligă ca antrenor şi „undecimo” din istoria clubului.

Ce va fi

Adio grupe pentru România?

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. Din sezonul 2018-2019, UEFA schimbă din temelii Liga Campionilor. Schimbările, aşa cum era de aşteptat, sînt în avantajul „granzilor”. Italia, Spania, Anglia şi Germania vor avea 4 echipe direct în Ligă, iar asta înseamnă că preliminariile vor fi mult mai dificile pentru echipele mai mici. Pentru formaţiile româneşti calificarea în grupe va fi aproape imposibilă în noul format. Nu se schimbă doar distribuţia locurilor. Va dispărea celebra oră 21:45 de start a tuturor meciurilor din Ligă şi partidele vor avea două ore de disputare pe zi (20:00 şi 22:00). O schimbare menită să aducă mai mulţi bani din drepturi TV, iar fanii vor putea urmări două meciuri în aceeaşi zi. O altă reglementare luată în discuţie, care nu este încă oficială, vizează trecerea direct la penalty-uri în cazul remizei după 90 de minute.

Schimbări

City, Bayern şi PSG au antrenori noi

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR.  A fost o vară nebună pe piaţa transferurilor. Doar cluburile din Premier League au cheltuit peste 1,3 miliarde de euro în perioada de „mercato”. Dintre favorite, Manchester City, Bayern şi PSG şi-au schimbat antrenorii. La „cetăţeni” a venit Pep Guardiola, care are ca obiectiv cîştigarea Ligii Campionilor, ratat în cele 3 sezoane la Bayern. „Bavarezii” sînt conduşi din acest sezon de Carlo Ancelotti, antrenor cu o mare experienţă în această competiţie. A cîştigat trofeul şi ca jucător, dar şi ca manager, în 2003 şi 2007 cu AC Milan şi în 2014 cu Real Madrid. PSG l-a schimbat pe Blanc cu Unay Emery. Ibericul, cîştigător al ultimelor 3 ediţii din Liga Europa (!) are misiunea de a face un upgrade şi ţinta este Liga Campionilor cu PSG, visul şeicilor. Juve s-a întărit serios cu Higuain, Pjanic, Benatia, Dani Alves şi Cuadrado şi speră să cîştige competiţia pentru prima dată după 21 de ani.

Bani

100 de milioane pentru învingătoare

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. Cea mai puternică competiţie intercluburi are şi sume colosale în joc. Doar participarea în grupe garantează unei echipe un bonus de 20-25 de milioane de euro. În stagiunea trecută, cîştigătoarea Real Madrid a încasat 94 de milioane de euro distribuiţi astfel: 12 milioane participarea + 8 milioane punctele din grupă + 5,5 milioane în optimi + 6 milioane în sferturi +7 milioane în semifinale +15 milioane în finală + 40,6 milioane din drepturi TV. Finalista Atletico Madrid a primit „doar” 82 de milioane de euro. Din acest sezon, premiile vor creşte şi pentru prima dată învingătoarea va încasa 100 de milioane de euro. În întreg sezonul, UEFA alocă peste 1 miliard de euro celor 32 de echipe participante. Drepturile TV pentru fiecare sezon al Ligii Campionilor este de 482,9 milioane de euro.

Cote

BARCELONA-CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Barcelona, prima favorită

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. Bookmakerii dau Barcelonei prima şansă la cîştigarea Ligii Campionilor în acest sezon. Catalanii au fost scoşi în „sferturi” anul trecut de Atletico din postură de campioană en-titre. Barca a reuşit cîteva transferuri foarte bune, reuşind să îşi acopere zona defensivă, însă cea mai răsunătoare mutare este cea a lui Andre Gomes de la Valencia, pentru 50 de milioane de euro. Bayern, Real Madrid şi Juventus sînt următoarele favorite la cîştigarea trofeului:

1. FC Barcelona 4,25
2. Bayern Munchen 4,75
3. Real Madrid 6,00
4. Juventus 10,00
5. Manchester City 12,50
6. PSG 15,00
7. Atletico Madrid 15,00
8. Borussia Dortmund 20,00
9. Arsenal 25,00
10. Tottenham 40,00

Finala

Gareth Bale vrea să cîştige trofeul acasă

REAL MADRID-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR.  Ultimul act al Ligii Campionilor se va disputa pe stadionul din Cardiff. Cu o capacitate de 77.000 de locuri, este una dintre cele mai frumoase arene ale Europei şi a fost inaugurată în 26 iunie 1999. Gareth Bale, atacantul lui Real Madrid, a declarat că visează să cîştige trofeul pe „teren propriu” cu „galacticii”. Bale a fost unul dintre artizanii Realului în victoriile din Liga Campionilor din 2014 şi 2016. În finala de pe „Da Luz”, în 2014, Bale chiar a marcat golul de 2-1 al „galacticilor”. Pe stadionul din Cardiff joacă naţionalele de fotbal şi rugby ale Ţării Galilor. Arena a găzduit în 2015 nu mai puţin de 8 meciuri din Campionatul Mondial de Rugby. Din luna ianuarie a anului 2016, stadionul şi-a schimbat numele din „Millenium” în „Principality”. Finala Ligii Campionilor va avea loc sîmbătă, 3 iunie 2017, de la ora 21:45.

11 este numărul de trofee cîştigat de Real Madrid, record în Liga Campionilor

94 de milioane de euro au încasat „galacticii” pentru succesul din stagiunea trecută

1,033 miliarde de euro este fondul de premiere în 2016

„Hey man, sîntem în Champions League! Sîntem în Champions League. Dilly-ding, dilly-dong! Come on”, Claudio Ranieri, antrenor Leicester City