Nicio categorie

Real Madrid stîrneşte PANICĂ: “Sînt mai buni decît anul trecut”

Europa a fost martora unor rezultate surprinzătoare duminică seară, în frunte cu înfrîngerea lui Juventus pe terenul lui Napoli, scor 0-1, şi a lui Lyon, acasă cu Saint Etienne, scor 1-2....
31.03.2014 | 09:41

Europa a fost martora unor rezultate surprinzătoare duminică seară, în frunte cu înfrîngerea lui Juventus pe terenul lui Napoli, scor 0-1, şi a lui Lyon, acasă cu Saint Etienne, scor 1-2.

Saint Etienne bate marea rivală

Unul dintre cele mai importante derby-uri ale Franţei, Lyon – Saint Etienne, a avut duminică seară un deznodămînt de puţini aşteptat, avînd în vedere că s-a lăsat cu victoria oaspeţilor. Isprava a fost consemnată de L’Equipe pe prima pagină, avînd în vedere că este abia pentru a doua oară în ultimele două decenii cînd verzii se impun în faţa marii rivale. Precedenta victorie, în 2010, a venit tot pe terenul lui Olympique Lyon.

le1uipe 31.03

Juventus încheie seria de invincibilitate

Şansele lui Juventus de a termina actualul sezon al Serie A cu cel puţin 100 de puncte au scăzut aseară. Gazzetta dello Sport vorbeşte despre victoria lui Napoli cu 1-0 în faţa jucătorilor lui Conte, aceasta fiind abia a doua în actualul sezon din Italia. Cu 11 puncte avans faţă de locul 2, ocupat de AS Roma, Juventus este aproape campioană în Italia cu şapte etape înainte de finalul sezonului.

gazzetta 31.03

Klopp o vede pe Real Madrid mai bună decît nul trecut

Marca iese pe prima pagină cu un interviu al lui Jurgen Klopp. Antrenorul Borussiei Dortmund vorbeşte despre dubla din sferturile Ligii Campionilor pe care echipa sa o va juca împotriva lui Real Madrid. Nemţii i-au eliminat anul trecut pe “galactici” din semifinalele aceleiaşi competiţii, dar Klopp este de părere că echipa din capitala Spaniei este mai puternică în acest sezon. Tot în Marca, Falcao vorbeşte despre fosta sa echipă, Atletico Madrid, pe care nu şi-o imagina luptându-se pentru titlul din Primera.

g3103.f8d1bd5f7f0d9ef9a1f0c3d7b7c648f6

Vogts va lucra cu Klinsmann la naţionala Germaniei

Jurgen Klinsmann, fostul mare internaţional german, actualul selecţioner al naţionalei SUA, şi-a întărit staff-ul tehnic pe care se bazează pentru Cupa Mondială din 2014. Conform Bild, Klinsmann l-a adus pe poziţia de consilier pe Berti Vogts, omul care a pregătit naţionala Germaniei între 1990 şi 1998.

bild 31.03

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri