Carousel hot news

Topul în care Real Madrid este sub Manchester United şi Barcelona

Real Madrid a avut un an 2017 perfect, reuşind să câştige Liga Campionilor, Supercupa Europei, titlul în Primera Division şi Supercupa Spaniei, dar s-a găsit clasamentul în care oamenii lui...
Autor: Vicentiu Dinescu | 26.10.2017 | 00:03
Topul în care Real Madrid este sub Manchester United şi Barcelona

Real Madrid a avut un an 2017 perfect, reuşind să câştige Liga Campionilor, Supercupa Europei, titlul în Primera Division şi Supercupa Spaniei, dar s-a găsit clasamentul în care oamenii lui Zinedine Zidane se află sub rivalele Manchester United şi FC Barcelona. Publicaţia Forbes a dat publicităţii un top al celor mai valoroase branduri în care englezii şi catalanii sunt peste Real Madrid.

Manchester United se află pe locul patru în acest top, dar este cea mai valoroasă marcă din fotbal, având o cotă de piaţă de 425 de milioane de lire sterline. FC Barcelona ocupă poziţia a cincea, cu o cotă de 405 milioane de lire sterline, iar Real Madrid este abia pe locul al şaptelea, cu 385 de milioane de lire sterline. Şapte din primele 10 poziţii sunt ocupate de echipe din sportul nord-american. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Real Madrid este abia pe locul 7 în topul brandurilor

Cel mai puternic brand din sport este al echipei de fotbal american Dallas Cowboys (676 de milioane de lire sterline), urmat de cel al formaţiei de baseball New York Yankees (519 milioane de lire sterline) şi de cel al echipei de baschet Los Angeles Lakers (449 de milioane de lire sterline). În primele 10 branduri se mai află New England Patriots (fotbal american), New York Knicks (baschet), Boston Red Sox şi Chicago Cubs (ambele baseball).

În topul celor mai valoroase branduri dintre sportivi, primul fotbalist este portughezul Cristiano Ronaldo (locul 4, cu 16 milioane de lire sterline), în timp ce argentinianul Lionel Messi ocupă poziţia a noua, cu 10 milioane de lire sterline. Cel mai puternic brand dintre sportivi este tenismenul elveţian Roger Federer (28 de milioane de lire sterline), urmat de baschetbalistul american LeBron James (25 de milioane de lire sterline) şi de atletul jamaican Usain Bolt (20 de milioane de lire sterline).

În top se mai află jucătorii americani de golf Phil Mickelson şi Tiger Woods, jucătorul indian de cricket Virat Kohli, jucătorul nord-irlandez de golf Rory McIlroy şi baschetbalistul american Stephen Curry.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!