Fotbal international

Real Madrid tergiversează prelungirea contractului lui Sergio Ramos: ”Mi-aș dori să pot spune ceva”

11.03.2021 | 21:42
Real Madrid tergiversează prelungirea contractului lui Sergio Ramos: ”Mi-aș dori să pot spune ceva”
Sergio RamosSursa foto: uefa.com
ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Real Madrid și-a reluat antrenamentele și își dorește un nou titlu de campion al Spaniei. Contractul fotbalistului expiră în această vară, iar negocierile cu conducerea clubului sunt momentan blocate.

Fundașul madrilenilor a participat și la prezentarea documentarului ”Legenda lui Sergio Ramos” care va fi lansat în curând de Amazon și a făcut o declarație care îi pune pe gânduri pe fanii Realului.

ADVERTISEMENT

Între altele, Ramos a mărturisit că își dorește să câștige un nou trofeu de campion pe care să îl dedice suporterilor. PSG sau Manchester United ar putea fi viitoarea echipă a spaniolului, dacă nu va ajunge la un acord cu șefii clubului.

Nimic nou în cazul contractului lui Sergio Ramos cu Real Madrid

Vestea pe care o așteaptă fanii Realului se lasă așteptată. Căpitanul nu a putut să răspundă la întrebarea dacă va semna un nou angajament cu clubul ”blanco”.

ADVERTISEMENT

”Despre un nou contract? Mi-aș fi dorit să pot spune ceva, dar lucrurile stau la fel, nu sunt noutăți. Sunt calm, îmi doresc să revin pe teren și să câștigăm un nou titlu pe care să-l dedicăm fanilor”, a spus Ramos, citat de Marca.

În vârstă de 34 de ani, fundașul evoluează la Real Madrid din 2005 când a fost transferat de la Sevilla pentru 27 de milioane de euro.

A anunțat cât mai are de gând să joace

Chiar dacă nu va continua la Real Madrid, Sergio Ramos nu are de gând să renunțe prea curând la fotbal. Apărătorul central a spus că se sime bine și a anunțat până la ce vârstă are de gând să joace.

ADVERTISEMENT

”Pot să mai joc încă 5 ani la cel mai înalt nivel. M-am întors în sfârșit alături de colegi la antrenamente. Cel mai important lucru e să-mi ajut echipa în perioada următoare”, a declarat Ramos, pentru sursa citată.

  • 25 de trofee a cucerit Sergio Ramos de-a lungul carierei, între care două titluri de campion european și o Cupă Mondială
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri