Sport

Real Madrid, ”trădată” de un fost ”galactic”. Vede în rivala Barcelona marea favorită la câștigarea Champions League

Un fost rival al Barcelonei vede gruparea catalană viitoarea câștigătoare a Ligii Campionilor. În topul favoritelor trupa de pe Camp Nou e doar a 6-a.
13.09.2022 | 13:26
Real Madrid tradata de un fost galactic Vede in rivala Barcelona marea favorita la castigarea Champions League
Un fost fotbalist al lui Real Madrid mizează pe Barcelona în Liga Campionilor. Sursa foto: Eurosport
ADVERTISEMENT

Barcelona a intrat într-o nouă eră după plecarea lui Lionel Messi și instalarea pe bancă a lui Xavi. Un fost fotbalist al rivalei Real Madrid merge pe mâna catalanilor în Liga Campionilor.

Cine anticipează victoria Barcelonei în UCL. ”E sentimentul meu”

Barcelona este neînvinsă în actualul campionat și a obținut o victorie categorică în primul meci din faza grupelor în Liga Campionilor 5-1 cu Viktoria Plzen.

ADVERTISEMENT

Schimbările ce au avut loc pe Camp Nou după plecarea lui Lionel Messi la PSG și instalarea pe banca tehnică a lui Xavi, o transformă în principala candidată la câștigarea actualei ediții a Champions League.

Previziunea a fost făcută de fostul mare rival al catalanilor, Rafael van der Vaart. Olandezul între timp retras din activitate, a jucat la Real Madrid vreme de două sezoane.

ADVERTISEMENT

”Barcelona va câștiga Champions League. Este doar sentimentul meu. Nu se bazează pe ceva anume”, a punctat Rafael van der Vaart, citat de platforma Ziggo Sport.

Fostul internațional batav a fost rivalul Barcelonei între 2008 și 2010, o perioadă în care fotbalul spaniol și cel continental era dominat de trupa blaugrana.

ADVERTISEMENT

73 de meciuri a jucat Rafael van der Vaart pentru Real Madrid

Campanie de achiziții spectaculoasă pentru Barcelona

Previziunea lui Rafael van der Vaart are acoperire. Barcelona a avut o campanie de achiziții spectaculoasă în această vară. Astfel, la Barca au ajuns, între alții, Jules Kounde, Raphina, sau Franck Kessie.

Transferul de top al catalanilor este, însă, polonezul Robert Lewandowski. La 34 de ani atacantul înscrie la foc automat și este idolul tribunelor de pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

”Mașina de goluri” a înscris deja de nouă ori pentru Barcelona, șase goluri în campionat și o triplă în meciul cu Viktoria Plzen din Liga Campionilor.

Marți, de la ora 22:00, Barcelona va evolua în deplasare, pe Allianz Arena, cu Bayern Munchen, în meciul zilei din etapa a două din faza grupelor celei mai importante competiții continentale intercluburi.

Bookmakerii îi acordă Barcelonei cota 12, a șasea, pentru câștigarea trofeului Champions League.

ADVERTISEMENT