Chelsea face un transfer "galactic"! Semnează un star de la Real Madrid

Antonio Conte se plânge că nu are atacanţi pentru sezonul viitor, dar Chelsea continuă să se întărească în defensivă. După ce i-a achiziţionat pe Bakayoko şi Rudiger, campioana Angliei este foarte aproape de a rezolva transferul brazilianului Danilo. Globoesporte anunţă că fundaşul lui Real Madrid şi-a dat deja acordul pentru a juca sub comanda lui Antonio Conte din sezonul viitor.

REAL MADRID TRANSFER. Lipseşte încă acordul celor de la Real Madrid, dar spaniolii sunt dispuşi la negocieri şi i-au fixat deja un preţ accesibil lui Danilo, 30 de milioane de euro. Chelsea încearcă să mai reducă din această sumă, dar trebuie să fie atentă şi la Manchester City, care ar fi gata să intre în ultima clipă în cursa pentru acest transfer, mai scriu jurnaliştii brazilieni. Săptămâna trecută. Juventus a oferit 20 de milioane de euro, variantă respinsă de madrileni.

REAL MADRID TRANSFER. Antonio Conte este încântat de un posibil transfer al lui Danilo, în condiţiile în care fotbalistul brazilian poate evolua pe ambele flancuri ale defensivei, ba chiar trimis mai în faţă în formul pe care tehnicianul italian a jucat-o pe finalul sezonului trecut, cu trei fundaşi centrali, plus Moses şi Alonso care acopereau cele două benzi. Jucătorul de 26 de ani mai are contract cu Real Madrid până în 2021.

Danilo a fost adus de Real Madrid de la Porto, în vara lui 2015, pentru 32 de milioane de euro, dar a prins puţine şanse de a juca în faţa lui Carvajal sau Marcelo. A prins 25 de meciuri în sezonul trecut, în toate competiţiile, a marcat un gol şi a dat două pase decisive. Are 16 selecţii şi un gol pentru naţionala Braziliei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091