Sport

Real Madrid, transfer uriaș chiar înaintea finalei Cupei Spaniei: ”Va deveni al doilea cel mai bine plătit jucător”

Real Madrid se pregătește de finala Cupei Spaniei, dar în presă a apărut o veste uriașă. Este vorba despre un transfer colosal care este ca și încheiat.
06.05.2023 | 16:46
Real Madrid transfer urias chiar inaintea finalei Cupei Spaniei Va deveni al doilea cel mai bine platit jucator
Real Madrid se pregătește de finala Cupei Spaniei, dar în presă a apărut o veste uriașă. Este vorba despre un transfer colosal care este ca și încheiat. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Chiar înaintea finalei de la Sevilla, cu Osasuna Pamplona, antrenorul Carlo Ancelotti a mărturisit că nu se gândește la plecarea de pe banca ”galacticilor” și că vrea să-și ducă la bun sfârșit contractul.

Transfer de gală pentru Real Madrid înaintea finalei Cupei Spaniei

Deși toată lumea este concentrată pe finala Cupei Spaniei, o știre a reușit să ”fure” întreaga strălucire. Real Madrid ar fi încheiat negocierile cu Borussia Dortmund pentru transferul mijlocașului Jude Bellingham.

ADVERTISEMENT

Conform publicației Sport, Florentino Perez a ajuns la un acord cu clubul german pentru achiziționarea fotbalistului englez în vârstă de 19 ani, reușind să învingă concurența celor de la Manchester City, Chelsea și PSG.

Se pare că Bellingham a fost cel care și-a dorit cu insistență să ajungă pe Santiago Bernabeu și nu a vrut să audă de alte oferte. Sursa citată nu a oferit o sumă de transfer, însă presa internațională vorbește de aproximativ 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Internaționalul englez ar urma să semneze un contract pe șase ani și va deveni astfel al doilea cel mai bine plătit jucător din lotul lui Real Madrid, după belgianul Eden Hazard, care, însă, are șanse mari să plece în această vară.

Cine sare din schemă după sosirea lui Bellingham

Prind aducerea lui Jude Bellingham, președintele Florentino Perez va asigura pentru mulți ani mijlocul terenului la Real Madrid, acolo unde mai sunt tinerii francezi Aurelien Tchouameni și Eduardo Camavinga, dar și uruguayanul Federico Valverde.

ADVERTISEMENT

Sosirea englezului îl va scoate cel mai probabil din primul ”11” pe germanul Toni Kross, care este posibil să și plece de pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon, la fel ca și Dani Ceballos. În schimb, croatul Luka Modric, care și-a prelungit pentru încă un an înțelegerea, va putea avea mai mult timp de odihnă.

Însă, Bellingham este doar începutul, deoarece madrilenii fac tot posibilul pentru ca la vară să-l semneze pe atacantul francez Kylian Mbappe. Simțind că atacantul este tot mai decis să plece de la PSG, Perez a mutat presiunea pe jucător și acesta va trebui să-i forțeze mâna lui Nasser Al-Khelaifi pentru a-l lăsa să se transfere.

ADVERTISEMENT

Președintele Realului visează la un transfer cu adevărat ”galactic” pentru vara în care se va realiza deschiderea noului stadion Santiago Bernabeu. Florentino Perez este conștient că ultima sa mare semnătură din punct de vedere financiar, Eden Hazard, a fost un fiasco și consideră că Mbappe este în continuare singurul capabil să umple stadionul la prezentarea sa.

ADVERTISEMENT