Fotbal international

Real Madrid a transferat un campion mondial: Alphonse Areola de la PSG. Keylor Navas ajunge la Paris

02.09.2019 | 19:20
Real Madrid a transferat un campion mondial Alphonse Areola de la PSG Keylor Navas ajunge la Paris
Real Madrid transferă un campion mondial: Alphonse Areola. Sursă foto: Twitter.com

Real Madrid a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor. Fosta campioană a Europei și-a asigurat serviciile portarului Alphonse Areola de la PSG. Campion mondial în 2018 alături de naționala Franței, Areola vine la Madrid sub formă de împrumut pentru un sezon, iar în direcția opusă se îndreaptă Keylor Navas.

Real Madrid transferă un campion mondial: Alphonse Areola 

La Real Madrid, Alphonse Areola vine ca soluție de rezervă pentru Thibaut Courtois, deocamdată titularul postului în echipa lui Zinedine Zidane. Areola a efectuat deja vizita medicală în weekend, iar în orele următoare va fi prezentat pe Santiago Bernabeu.

Areola a semnat cu Real Madrid până în iunie 2020. Portarul de 26 de ani, cu trei selecții pentru naționala Franței, este sub contract cu PSG până în 2023. Împrumutul la Real nu include nicio clauză de cumpărare”, au scris cei de la PSG pe contul oficial de Twitter.

Areola, transferat de Real Madrid
Areola, transferat de Real Madrid. Sursa foto: Twitter.com

În vârstă de 26 de ani, Areola a îmbrăcat tricoul celor de la PSG în ultimele trei sezoane. Francezul a mai evoluat în Spania în sezonul 2015-2016, atunci când a îmbrăcat tricoul celor de la Villarreal. Pentru ”Submarinul Galben”, Areola a adunat 37 de prezențe și a primit 32 de goluri.

  • 17,5 milioane de Euro e cota lui Areola
  • 10 milioane de Euro e cota lui Navas (sursa: Transfermarkt)
Keylor Navas, prezentare PSG
Keylor Navas, prezentare PSG. Sursa foto: Twitter.com

Tot în această seară, PSG l-a prezentat pe înlocuitorul lui Areola pe Parcs des Princes. Este vorba de portarul de rezervă al Realului, Keylor Navas. În vârstă de 32 de ani, Navas a semnat un contract pe 5 sezoane cu campioana Franței. Costaricanul lasă în urmă o carieră impresionantă la Madrid, club alături de care a câștigat 12 trofee, cele mai importante fiind cele ale Ligii Campionilor.

  • Hazard, prezentare Real
    Hazard, prezentare Real. Sursa foto: hepta.ro

Alphonse Areola, al șaselea transfer important al Realului

Alphonse Areola este cel de-al șaselea nume important care ajunge la Real Madrid în această vară. Până la aducerea francezului, Florentino Perez a mai rezolvat transferurile lui Eden Hazard ( de la Chelsea pentru 100 de milioane de Euro), Luka Jovic (de la Frankfurt pentru 60 de milioane de Euro), Eder Militao (de la FC Porto pentru 50 de milioane de Euro), Ferland Mendy (de la Lyon pentru 48 de milioane de Euro) și Rodrygo (de la Santos pentru 45 de milioane de Euro).

De la Real Madrid au și plecat o serie de jucători în această vară. Printre ei se numără Marcos Llorente (Atletico Madrid), Mateo Kovacic (Chelsea), Raul de Tomas (Benfica), Sergio Reguilon (Sevilla), Martin Odegaard (Real Sociedad), Theo Hernandez (AC Milan), Alex Martin (Leganes), Luca Zidane (Racing Santander), Aleix Febas (Real Mallorca), Dani Ceballos (Arsenal), Javi Sanchez (Real Valladolid), Jesus Vallejo (Wolves), Borja Mayoral (Levante) și Takefusa Kubo (Real Mallorca).

 

Tags: