Real ireal de slab. Ronaldo, furios după înlocuire

primera division, real madrid, cristiano ronaldo, zinedine zidane

Incredibilă schimbarea in rau a campioanei Europei, Real Madrid in numai sase luni! Nu a maiu castigat decat patru meciuri din ultimele zece

Presa spaniolă, cu precădere cea din Madrid, considerată a fi presa de casă a Realului, scrie îngrozită despre criza fără precedent din istoria galacticilor şi opinează că jucând în acest mod nu va exista nici o şansă în optimile Champions League, în dubla cu un PSG care are mulţi jucători ce ştiu să dea gol: Neymar, Cavani, Mbappe, Veratti, Draxler.

De la cea mai bună echipă din lume, la cea mai slabă formaţie din istoria Realului în doar 6 luni", titrează Marca, jurnaliştii explicând că ceea ce se întâmplă acum la Real nu are nicio explicaţie raţională: "Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat la Real Madrid în ultimele luni, nimeni un poate înţelege de ce o echipă care a câştigat tot a ajuns acum să arate ca una care aşteaptă "ziua judecăţii". O formaţie care a arătat atât de multă forţă în prima parte a lui 2017 subit nu mai are putere şi nu mai arată că poate practica un fotbal de calitate".

Frica s-a instalat la Real Madrid

"Cel mai grav este că această echipă, care acum arată dezastruos, în 11 zile va sta faţă în faţă cu Neymar, Cavani, Mbappe sau Verrati. Frica s-a instalat pe Bernabeu" - trage o sumbră concluzie cotidianul din Madrid şi replica lui Zinedine Zidane după egalul cu Levante cum că nici acum nu s-a încheiat lupta pentru titlu, declaraţie care i-a făcut pe unii jurnalişti să se întrebe dacă nu cumva tehnicianul francez începe să-şi piardă minţile.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Zidane a demonstrat încă o dată în partida cu Levante că nu e deloc un psiholog bun. Istoria s-a repetat din nou, cu final nefavorabil pentru Real. Ca şi în alte partide în care a decis înlocuirea spre final a lui Cristiano Ronaldo (vezi meciul cu Las Palmas din sezonul trecut) Zidane a fost penalizat cu goluri marcate de adversar în ultimele momente ale partidelor cu pricina. Cum îi este felul portughezul a trecut ironic pe lângă Zidane, dar a explodat când a văzut un cameraman insistând asupra lui cu imaginile: "Uită-te la meci, nu la mine!".