Fotbal international

Real Madrid, umilită de Barcelona în El Clasico! Când au mai primit madrilenii cinci goluri într-un derby! Video

28.10.2018 | 19:22
Real Madrid umilita de Barcelona in El Clasico Cand au mai primit madrilenii cinci goluri intrun derby Video

Real Madrid a fost umilită de Barcelona în El Clasico. Campionii Europei au suferit cea mai drastică înfrângere din actualul sezon, dar şi din ultimii ani. Catalanii, fără Lionel Messi, au făcut show pe “Camp Nou”, iar fanii veniţi la meci au putut să-şi aducă aminte de “La Manita” din sezonul 2010-11.

Luis Suarez, autorul al unui hat-trick, Arturo Vidal şi Coutinho au fost marcatorii golurilor pentru Barcelona. Marcelo a redus din diferenţă imediat după pauză, dar reuşita brazilianului nu a putut opri umilinţa. Fanii lui Real Madrid şi-au adus aminte cu această ocazie de meciul din urmă cu nouă ani, când catalanii marcau tot de cinci ori.

Real Madrid, umilită de Barcelona în El Clasico ca în 2010

Real Madrid a fost umilită de Barcelona în El Clasico la fel ca în noiembrie 2010, când catalanii câştigau, scor 5-0. În urmă cu aproape opt ani, tot pe “Camp Nou”, catalanii s-au distrat cu madrilenii, graţie golurilor marcate de Xavi, Pedro, David Villa, autor al unei duble, şi Jeffren. Atunci, Real Madrid era antrenată de Jose Mourinho, în timp ce pe banca tehnică a Barcelonei stătea Pep Guardiola.

O altă umilinţă istorică a avut loc în sezonul 2015-16, când Real Madrid a fost învinsă de Barcelona, chiar pe “Santiago Bernabeu”, scor 0-4. În meciul jucat pe 21 noiembrie 2015, Luis Suarez, cu o dublă, Neymar şi Andres Iniesta au marcat golurile unei alte victorii istorice pentru catalani.