Real Madrid, un nou transfer GALACTIC: “S-a ajuns la un ACORD”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
19/07/2016, 16:56
Real Madrid, un nou transfer GALACTIC: “S-a ajuns la un ACORD”

Real Madrid este aproape de a da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi a ajuns la un acord pentru transferul lui Andre Gomes, de la Valencia, jucător care a mai fost curtat de Juventus, Barcelona şi Manchester United, anunţă Marca.

Oferta celor de la Real Madrid este una aproape imposibil de refuzat: 50 de milioane de euro, plus încă 10 milioane de euro în bonusuri, în funcţie de performanţele mijlocaşului portughez la formaţia “galactică”. Presa spaniolă scrie că mutarea este iminentă şi se va finaliza în următoarele zile.

Andre Gomes, 22 de ani, cotat la 20 de milioane de euro de Transfermarkt.de, a avut un sezon excelent pentru Valencia. A jucat 41 de meciuri în toate competiţiile şi a reuşit să marcheze patru goluri. Este văzut de Zidane ca varianta perfectă pentru a-i face concurenţă lui Casemiro pentru postul de mijlocaş defensiv.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×