Cele mai citite

Se destramă BBC! Două staruri pleacă la vară

Revoluţie în vară la Real Madrid. Este sigură despărţirea de doi dintre componenţii celebrei triplete BBC. Ambii îşi caută deja echipe.
20.02.2018 | 14:14
Se destramă BBC! Două staruri pleacă la vară
ADVERTISEMENT

Real Madrid se va schimba din temelii în această vară. Presa spaniolă scrie la unison, fie că e vorba de ziarele din Madrid, fie de cele din Catalonia, despre faptul că mai mulţi dintre titularii de acum de pe Santiago Bernabeu nu se vor mai regăsi în lot din viitorul sezon. Şi sunt mari şanse ca şi antrenorul Zinedine Zidane, chiar dacă nu ar fi înlăturat, să spună singur pas, din cauza presiunii uriaşe care l-a măcinat în ultimele luni din toate punctele de vedere.

Sunt anunţate mai multe plecări, dar departe cele mai de notorietate privesc pe doi dintre componenţii celebrei triplete ofensive BBC. Aceştia deja ştiau că în vară se va încheia aventura lor la Real şi şi-au mandat agenţii să discute cu cluburile care sunt interesate de ei. Cei în cauză sunt francezul Karim Benzema şi galezul Gareth Bale.

Real Madrid îl va folosi pe Bale ca monedă de schimb în Premier League

Primul a venit în 2009 la Real şi a marcat 180 de goluri, în ultimele două sezoane randamentul său fiind din ce în ce mai slab. Are oferte din China şi ar fi tentat să dea curs, pentru că din punct de vedere financiar ar fi tunul vieţii şi oricum pentru el loc la naţionala Franţei nu mai există cât timp selecţioner va fi Didier Deschamps. Al doilea, pe care Real îl va vinde şi speră fie să îl includă într-o tranzacţie fie cu Harry Kane de la Tottenham, fie cu David De Gea de la Manchester Unite, iar ultima variantă ar fi cu Eden Hazard la Chelsea.

ADVERTISEMENT

Pentru ca Real să nu iasă în mare pierdere Zinedine Zidane a primit directiva ca trioul BBC să fie utilizat meci de meci, altminteri preţul celor doi ar fi putut scădea mult. De aceea în ultimele meciuri Zidane a mers pe mâna lor, cu excepţia, absolut surprinzător, a turului din Champions League, cu PSG, când Bale a stat mult timp pe bancă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri