Sport

Real Madrid vrea să dea lovitura înainte de El Clasico. Starul care va avea o clauză de reziliere de un miliard de euro

Real Madrid pregătește o lovitură importantă înainte de El Clasico. „Galacticii” plănuiesc ca unul dintre jucători să aibă o nouă clauză de reziliere de un miliard de euro.
18.03.2023 | 12:50
Real Madrid vrea sa dea lovitura inainte de El Clasico Starul care va avea o clauza de reziliere de un miliard de euro
Real Madrid vrea să dea lovitura înainte de El Clasico. „Galacticii” negociază un contract bombă cu Eduardo Camavinga. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Real Madrid vrea să dea lovitura înaintea meciului din El Clasico împotriva Barcelonei. Duelul de pe Camp Nou este programat, duminică, 19 martie, de la ora 22:00. Campioana Europei îi pregătește un nou contract lui Eduardo Camavinga, iar noua clauză de reziliere ar urma să fie de un miliard de euro.

Real Madrid vrea să dea lovitura cu un jucător înainte de El Clasico. Clauză de reziliere de un miliard de euro pentru Camavinga

Calificată în „sferturile” Ligii Campionilor, unde o va înfrunta pe Chelsea, Real Madrid merge pe Camp Nou pentru derby-ul cu Barcelona. „Galacticii” ocupă locul 2 în La Liga la o distanță de nouă lungimi în spatele „catalanilor”. Înaintea meciului programat duminică, Real Madrid negociază o nouă înțelegere cu Eduardo Camavinga.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul în vârstă de 20 de ani s-a integrat rapid pe Santiago Bernabeu după transferul de la Rennes, iar conducerea campioanei Europei are în vedere să-i ofere un nou contract. Astfel, salariul pe care îl încasează în prezent, aproximativ 4 milioane de euro anual, ar urma să crească.

Totodată, clauza de reziliere a tânărului fotbalist francez ar urma să crească de la 700 de milioane de euro, la un miliard de euro, anunță presa spaniolă. Eduardo Camavinga s-a transferat în vara lui 2021 la Real Madrid, de la Rennes pentru 31 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Eduardo Camavinga mai are contract cu Real Madrid până în 2027

Prezent la naționala Franței, la Campionatul Mondial din Qatar de la finalul anului trecut, Eduardo Camavinga mai are contract cu Real Madrid până vara anului 2027. În actualul sezon, mijlocașul francez a strâns 41 de apariții pentru „galactici”.

Per total, Eduardo Camavinga a strâns 81 de apariții la Real Madrid, reușind să înscrie două goluri și să paseze decisiv de trei ori. Tânărul fotbalist de 20 de ani este cotat la 50.000.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt. În ciuda faptului că negociază un nou contract cu Eduardo Camavinga, Real Madrid dorește să-i prelungească șederea pe Santiago Bernabeu și lui Toni Kroos.

ADVERTISEMENT

Experimentatul fotbalist german în vârstă de 33 de ani a anunțat că vrea să-și încheie cariera în tricoul „galacticilor”. Contractul mijlocașului expiră la finalul lunii iunie, iar conducerea blanco vrea să-i prelungească înțelegerea.

Cerința lui Toni Kroos pentru conducerea lui Real Madrid

De asemenea, Toni Kroos a decis să-și prelungească înțelegerea cu Real Madrid, însă internaționalul german are o cerință pentru Carlo Ancelotti. Acesta își dorește să aibă un impact mult mai mare în zona ofensivă în comparație cu prezentul.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti a anunțat că Toni Kroos face parte din planurile sale pentru primul 11 la Real Madrid și în sezonul următor. Mijlocașul german a fost curtat de mai multe cluburi din Europa, dar a primit și oferte din Qatar sau Arabia Saudită. Le-a refuzat pe toate pentru a-și încheia cariera pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT