Sport

Real Madrid vrea să detoneze bomba cu transferul lui Kylian Mbappe. Planul pus la punct de Florentino Perez pentru a-l ”fura” de la PSG

Telenovela despărțirii lui Kylian Mbappe de PSG și-a consumat un nou episod, jurnaliștii spanioli dezvăluind planul lui Florentino Perez pentru a-l aduce la Real Madrid pe francez.
02.05.2023 | 11:10
Real Madrid vrea sa detoneze bomba cu transferul lui Kylian Mbappe Planul pus la punct de Florentino Perez pentru al fura de la PSG
Telenovela despărțirii lui Kylian Mbappe de PSG și-a consumat un nou episod, jurnaliștii spanioli dezvăluind planul lui Florentino Perez pentru a-l aduce la Real Madrid pe francez. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 24 de ani mai are contract pe Parc des Princes până în vara anului 2025, însă nu mai este convins de proiectul pus la punct de șeicii qatarezi și vrea să plece pentru a câștiga trofee internaționale.

Kylian Mbappe, tot mai aproape de un transfer la Real Madrid

Nu este prima dată când se vorbește despre faptul că Kylian Mbappe este foarte aproape de un transfer la Real Madrid, doar că de această dată Mundo Deportivo anunță că președintele Florentino Perez a schimbat tactica.

ADVERTISEMENT

După ce în vara lui 2021 PSG a refuzat pe rând trei oferte venite din partea echipei de pe Santiago Bernabeu de 160, 180 și 200 de milioane de euro, iar în 2022 chiar Mbappe a fost cel care a ales să rămână la campioana din Ligue 1, boss-ul lui Real nu mai vrea să riște nimic.

Simțind că atacantul francez este cel care pare tot mai decis să plece de la PSG, Perez a mutat presiunea pe Kylian Mbappe și jucătorul este cel care va trebui să facă presiuni asupra lui Nasser Al-Khelaifi pentru a-l lăsa să se transfere.

ADVERTISEMENT

Atacantul francez, singurul care poate umple Santiago Bernabeu

În plus, chiar dacă se vorbește și despre aducerea lui Jude Bellingham de la Borussia Dortmund, președintele Realului visează la un transfer cu adevărat ”galactic” pentru vara în care se va realiza deschiderea noului stadion Santiago Bernabeu.

Florentino Perez este conștient că ultima sa mare semnătură din punct de vedere financiar, Eden Hazard a fost un fiasco și își dorește un nou idol pentru fanii ”blanco”. El consideră că Mbappe, în ciuda faptului că a refuzat vara trecută să vină la Real, este în continuare singurul capabil să umple stadionul la prezentarea sa.

ADVERTISEMENT

Mbappe, înlocuitor pentru Benzema

În urmă cu ceva vreme, presa spaniolă a scris că atacantul francez nu a renunțat la visul de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid și le-ar fi făcut o promisiune ”galacticilor”. Kylian Mbappe vrea să plece de pe Parc des Princes în vara anului 2024, atunci când intră în ultimul an de contract cu campioana Franței.

Astfel, clubul francez este obligat să accepte o sumă de transfer pentru ca Mbappe să nu plece gratis din echipa pregătită de Christophe Galtier un an mai târziu. Ar fi momentul oportun ca Real Madrid să intre pe fir și să-l transfere pe golgheterul Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este văzut principalul înlocuitor al lui Karim Benzema în atacul celor de la Real Madrid. Balonul de Aur a ajuns la vârsta de 35 de ani și ar putea face schimbul de generații pe Santiago Bernabeu cu superstarul din atacul Franței.

Însă, se pare că lucrurile au luat o întorsătură importantă în ultimele zile și Mbappe nu mai vrea să rămână încă un sezon la PSG. Fotbalistul îi va forța mâna lui Nasser Al-Khelaifi pentru a-l lăsa să plece la Real Madrid încă din această vară.


  • Cota NETBET pentru PSG: 3,45 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Troyes – PSG!

ADVERTISEMENT