Fotbal international

Real Madrid vrea să joace meciurile rămase din acest sezon pe un stadion cu doar 6.000 de locuri!

20.04.2020 | 21:08
Real Madrid vrea sa joace meciurile ramase din acest sezon pe un stadion cu doar 6000 de locuri
ADVERTISEMENT

Spania caută variante de reluare a campionatului şi de încheiere pe teren a acestui sezon, pentru a evita apariţia unor probleme financiare importante pentru cluburi.

Pregătirile pentru reluarea sezonului programate pentru luna mai

Deocandată nu există nimic concret, pentru că pandemia de coronavirus continuă să secere vieţi şi să producă noi cazuri de îmbolnăviri, chiar dacă procentele s-au micşorat de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT

În principiu pregătirle ar urma să fie reluate undeva la jumătatate lunii mai, iar campionatul peste două sau trei săptămâni, în iunie.

Real Madrid a început lucrările la modernizarea stadionului Santiago Bernabeu

Unul dintre cluburile care par a fi cel mai puţin afectate financiar de criza generată de pandemie este Real Madrid, care a şocat prin faptul că a deschis lucrările de remodernizare ale miticuluii stadion Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Acest lucru va determina, pentru că se ştie că toate partidele rămase vor avea loc cu porţile închise, o schimbare de domiciliu pentru elevii lui Zinedine Zidane.

A ales varianta de a juca acasă pe stadionul de antrenament

Conform celor scrise de cotidianul Marca, unul din ziarele de casă ale Realului, echipa din Madrid ar urma să joace pe arena “Alfredo di Stefano” meciurile rămase din această stagiune. Acesta este stadionul principal din complexul sportiv Valdebebas, unde “galacticii” își desfășoară antrenamentele.

ADVERTISEMENT

Acesta este evident un ministadion, care are o capacitate de 6000 de locuri, însă acest aspect nu are nici o importanţă de vreme ce accesul spectatorilor este strict interzis.

Elevii lui Zidane sunt pe locul secund în La Liga

Mutarea partidelor în complexul Valdebebas va fi de folos celor care lucrează la modernizarea arenei Santiago Bernabeu, pentru că nu va mai exista nici un motiv de întrerupere a activităţii lor.

ADVERTISEMENT

Real Madrid se află pe locul doi, în urma eternei rivale Barcelona, la o distanţă de două puncte, după consumarea a 27 de etape din actualul sezon. Aşadar mai sunt 12 runde până la finiş. Real Madrid mai are de jucat şi returul optimilor de finală din Champions League, pe Etihad Park din Manchester, dar are şanse puţine la accesul în sferturi, după ce a pierdut acasă cu 2-1 în faţa lui City.

ADVERTISEMENT