“Perla” Angliei, în vizorul lui Real Madrid! Englezii îl compară deja cu Bale

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
09/02/2018, 14:33
“Perla” Angliei, în vizorul lui Real Madrid! Englezii îl compară deja cu Bale

Ryan Sessegnon este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Championship, iar fundaşul stânga de 17 ani a intrat deja în atenţia celor de la Real Madrid. Tânărul fotbalist este pe lista campioanei Spaniei după prestaţiile pe care le-a avut la Fulham.

Presa din Anglia îl compară deja cu Gareth Bale, iar şansele ca el să ajungă la Real Madrid sunt destul de mari. După ce a fost comparat cu internaţionalul galez, Ryan Sessegnon a declarat că este încântat de acest lucru.

Beckham, ultimul englez care a jucat la Real Madrid

“Mă bucur că presa mă compară cu un jucător de talia lui Gareth Bale. Eu sunt fericit aşa cum sunt”, a declarat Ryan Sessegnon. Fotbalistul de 17 ani are deja cifre superioare faţă de galezul care joacă la Real Madrid. David Beckham este ultimul jucător englez care a jucat pentru campioana Spaniei.

Englezii au analizat prestaţiile celor doi până la vârsta de 17 ani, iar fotbalistul lui Fulham este câştigător. La capitolul goluri, Ryan Sessegnon a marcat deja 16 goluri pentru Fulham, în timp ce Gareth Bale avea cinci goluri pe când evolua la Southampton.

Ştirea MOMENTULUI

“Perlele” FCSB care se vor vinde pe zeci de milioane! Anunţul patronului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.