Fotbal international

Real Madrid vrea un mijlocaș cotat la aproape 40 de milioane de euro. Jucătorul este dorit și de Borussia Dortmund

25.07.2020 | 22:17
Real Madrid vrea un mijlocas cotat la aproape 40 de milioane de euro Jucatorul este dorit si de Borussia Dortmund
ADVERTISEMENT

Real Madrid a ajuns la titlul cu numărul 34 din întreaga istorie și vrea să aducă noi jucători pentru a se întări. ”Galacticii” doresc să se despartă de fotbaliști în valoare de 180 de milioane de euro. Totodată, ei au și jucători pe care să-i aducă la Madrid.

Eduardo Camavinga (17 ani) este mijlocașul pe care francezul de pe banca lui Real îl vede bun pentru formația pe care o antrenează. Rennes, clubul de care aparține jucătorul a spus că nu vrea să se despartă de Camavinga fără 60 de milioane de euro, dar izbucnirea pandemiei de coronavirus i-a făcut să se răzgândească pe oficialii francezi.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor din Franța, citați de Mundo Deportivo, Camavinga va îmbrăca tricoul madrilenilor din cauza crizei economice de la francezi.

Real Madrid se pregăteşte să transfere un mijlocaş din Franţa

Rennes dorește să se bazeze pe serviciile jucătorului în sezonul viitor de Liga Campionilor, astfel, fotbalistul va ajunge cel mai probabil la Real vara viitoare. Rennes a terminat campionatul în Franța pe locul 3.

ADVERTISEMENT

Zidane consideră că Eduardo Camavinga îl poate înlocui cu succes pe Casemiro. 37, 5 milioane de euro este cota de piață a angolezului. El a fost unul dintre titularii lui Rennes în acestă stagiune.

Camavinga și-a făcut debutul în tricoul echipei franceze în sezonul trecut. 43 de partide a strâns jucătorul pentru Rennes. El a reușit un gol și două pase decisive.

ADVERTISEMENT

Jucătorul este dorit de mai multe echipe. Dortmund vrea și ea să-l transfere pe fotbalistul echipei franceze. El a câștigat Cupa Franței cu Rennes în sezonul 2018-2019.

42 de milioane de euro este cea mai înaltă cotă a fotbalistului pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

Jucătorul are trei naționalități. S-a născut în Angola, este congolez după tatăl său și francez după țara de adopție.  El evoluează la naționala de tineret a Franței. Este cel mai tânăr jucător care a debutat în Ligue 1 pentru Rennes la 16 ani patru luni și 27 de zile.

ADVERTISEMENT