Fotbal international

Cristiano Ronaldo blochează transferul unui star de la Bayern pe Bernabeu!

Deşi i-a prelungit contractul lui Karim Benzema, preşedintele lui Real Madrid se gândeşte serios să aducă un om de gol de mare calitate. Şi alegerea sa s-a îndreptat spre polonezul Robert...
28.09.2017 | 19:20
Cristiano Ronaldo blocheaza transferul unui star de la Bayern pe Bernabeu

Deşi i-a prelungit contractul lui Karim Benzema, preşedintele lui Real Madrid se gândeşte serios să aducă un om de gol de mare calitate. Şi alegerea sa s-a îndreptat spre polonezul Robert Lewandowski de la Bayern Munchen.

Florentino Perez este renumit la Real Madrid pentru că aproape în fiecare an reuşeşte o mare lovitură de imagine, transferând câte un nume mare din fotbalul mondial, în special din cel european. Anul acesta a făcut excepţie, dar planurile sale pentru viitorul apropiat sunt de a aduce un golgeter autentic. Deşi i-a prelungit contractul francezului Karim Benzema, care momentan este accidentat, Perez ese nemulţumit de randamentul lui Benzema.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Are şi motive, pentru că sezonul trecut Karim Benzema, care are un salariu impresionant în comparaţie cu Florin Andone, a marcat doar 11 goluri, în timp ce debutanutul român de la Deportivo La Coruna a reuşit cu unul mai mult! Din acest motiv Perez vrea să aibă pe Santiago Bernabeu un vârf capabil să garanteze înscrierea a minim 15 goluri pe sezon şi s-a gândit deja la un nume sonor.

De ce vrea Real Madrid un star de la Bayern şi care ar fi jucătorul sacrificat

Acesta este polonezul Robert Lewandowski de la Bayern Munchen, atacant care are calitatea de a-i asigura norma de goluri dorită pe sezon, ba poate şi mai mult. Însă intenţia preşedintelui de la Real Madrid se loveşte ferm de opoziţia portughezului Cristiano Ronaldo. Acesta vrea să rămână el în poziţie centrală, pentru a avea şanse mari la câştigarea Balonului de Aur.

Ronaldo a fost cel care s-a opus din acelaşi motiv sosirii puştiului Mbappe de la Monaco, deşi Perez era cu banii pregătiţi şi la fel s-a opus pentru aducerea lui Zlatan Ibrahimovic şi i-a spus lui Perez că în cazul în care îl va transfera pe Lewandowski atunci el va pleca de la Real, cel mai probabil revenind în Anglia, la Manchester United. Nu este prima dată când Ronaldo caută să împiedice aducerea unui atacant de clasă, pentru a-şi păstra el locul pe care joacă în prezent.