Sport

Real Madrid zboară spre finala Ligii Campionilor. Detaliul care a făcut diferența în acest final de sezon

Real Madrid călătorește cu stil la meciurile din deplasare, mai ales în Liga Campionilor și are parte de cele mai bune condiții posibile la bordul avionului Airbus A380, evaluat la 405 milioane de euro.
05.05.2022 | 09:29
Real Madrid ar putea sărbători pentru a patra oară la bordul aeronavei câștigarea Ligii Campionilor. foto: EPA-EFE/Sergio Perez
ADVERTISEMENT

Real Madrid a reușit o calificare incredibilă în finala Ligii Campionilor, a câștigat titlul în La Liga după doi ani, la 15 puncte distanță de Barcelona și cu patru etape înainte de finalul campionatului, iar fanii madrileni îi așteaptă pe Bernabeu pe Kylian Mbappe și Cristiano Ronaldo.

Real Madrid călătorește cu stil la meciurile din Champions League și La Liga. Cum arată avionul cu care galacticii se deplasează

Real Madrid are propria aeronava, care este pur și simplu un hotel de cinci stele în aer, cu capacitate de nu mai puțin de 525 de locuri și patru motoare.

ADVERTISEMENT

Madrilenii călătoresc într-un avion Airbus A380, care valorează peste 400 de milioane de euro și are două etaje! Real Madrid beneficiază de acest lux încă din 2013, în urma unui parteneriat de sponsorizare cu compania aeriană din Emiratele Arabe Unite, Fly Emirates.

Cum arată aeronava celor de la Real Madrid. Sursă foto: Fly Emirates
Cum arată aeronava celor de la Real Madrid. Sursă foto: Fly Emirates

După un sezon extrem de lung, cu 50 de meciuri, Realul a avut parte de o deplasare mult mai plăcută la bordul avionului echipei în deplasarea din semifinalele Champions League, de la Manchester, ceea ce poate face diferența în acest context.

ADVERTISEMENT

Condiții de lux pentru fiecare jucător al lui Real Madrid

Fiecare jucător are propriul monitor, unde poate urmări 2.500 de canale TV, cu propriul mini-bar (fără alcool) și chiar au propriul bazin pentru spălat pe mâini. Imaginile vorbesc de la sine.

Condiții de lux pentru fiecare jucător al lui Real Madrid. Sursă foto: Getty Images
Condiții de lux pentru fiecare jucător al lui Real Madrid, care sunt tratați ca niște regi. Sursă foto: Getty Images

Ba mai mult, fiecare star al lui Carlo Ancelotti are propriul duș și se pot relaxa în voie înainte de meciurile importante, chiar în timpul zborului.

ADVERTISEMENT

Dacă vor să aibă parte de și mai multă intimate și relaxare, se pot retrage într-o zonă de odihnă extrem de spațioasă și un bar.

Cum arată zona de bar din avionul lui Real Madrid

Cei de la Fly Emirates s-au gândit la toate, iar barul din avionul lui Real Madrid arată cel puțin la fel de bine ca în orice alt local de lux din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT
Barul de lux din avionul lui Real Madrid. Sursă foto: Fly Emirates
Barul de lux din avionul lui Real Madrid. Sursă foto: Fly Emirates.

Jucătorii lui Real Madrid nu au nicio scuză să arate impecabil la fiecare meci, chiar dacă vin după o deplasare lungă, ținând că fiecare dispune de propia baie, precum și propriul pat.

Baie privată pentru fiecare dintre galactici. Sursă foto: Fly Emirates
Baie privată pentru fiecare dintre galactici. Sursă foto: Fly Emirates.

Indiferent cât de lung ar fi zborul, nu ai cum să nu fii super relaxat dacă ai avea parte de un astfel de tratament, cu fotolii extrem de confortabile, care te fac chiar să uiți că te aflii la bordul unui avion.

Fotoliile de la bordul avionului Fly Emirates. Sursă foto: Fly Emirates
Fotoliile de la bordul avionului Fly Emirates. Sursă foto: Fly Emirates.

Real Madrid a sărbătorit câștigarea Ligii Campionilor de trei ori la bordul acestei aeronave

Avionul Airbus A380 le-a purtat noroc celor de la Real în UEFA Champions League, câștigând de trei ori competiția și declansând fiesta la bord.

Imagine din interioriul aeronavei. Sursă foto: Fly Emirates
Imagine din interioriul aeronavei. Sursă foto: Fly Emirates

Real Madrid a pierdut cu 4-3 la Manchester City, meciul tur al semifinalei, după o dublă a lui Karim Benzema, însă los blancos au reușit să întoarcă rezultatul pe Santiago Bernabeu și să joace o nouă finală de Champions League, după ce Rodrygo a reușit o dublă în ultimele două minute.

Astfel, Real Madrid va zbura din nou spre finala Champions League la bordul aceleiași aeronave, care le poate purta noroc la Paris, pe Stade de France împotriva lui FC Liverpool.

Spaniolii nu sunt singurii însă care au parte de un astfel de tratament, iar Fly Emirates le-a dăruit aeronave asemănătoare și celor de la Paris Saint-Germain și Arsenal Londra.

  • 405 milioane de euro costă aeronava lui Real Madrid
ADVERTISEMENT