S-a săturat! Zidane iese la atac. Nici un jucător cerut nu a venit în vară la Real

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
06/02/2018, 21:08
S-a săturat! Zidane iese la atac. Nici un jucător cerut nu a venit în vară la Real GALERIE FOTO

Zinedine Zidane este omul cel mai arătat cu degetul pe Santiago Bernabeu pentru rezultatele dezastruoase din acest sezon. El, cel care a adus opt trofee în vitrina clubului, record la Real Madrid, este acum scos drept ţapul ispăşitor şi se vorbeşte tot mai mult despre mazilirea sa în vară. Când nu ai rezultate, întotdeauna antrenorul plăteşte.

Cu mai puţin de o lună în urmă Cristiano Ronaldo ieşea la atac şi ţinta sa nu era tehnicianul francez, ci preşedintele Florentino Perez, pe care îl acuza că i-a vândut cu uşurinţă pe Morata, James Rodriguez şi nu i-a făcut nici o altă ofertă lui Pepe, pentru a aduce jucători tineri pe bani destul de mulţi, care nu şi-au găsit locul în echipă.

Cum ar fi arătat Real Madrid cu jucătorii doriţi de Zidane

Acum Zidane, sătul să fie privit drept inamicul public numărul 1, s-a decis să rupă tăcerea şi spune că vara trecută el i-a prezentat lui Florentino Perez o listă cu jucătorii de care considera că ar fi nevoie la Real Madrid. Lista îi cuprindea pe unul dintre fundaşii Bonucci, Marquinhos sau Laporte,  Eden Hazard la mijloc şi Kyllian Mbappe în atac.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Toţi aceşti jucători au fost respinşi de Florentino Perez, care i-a vârât pe gât patru jucători pe care Zidane nu îi dorea nici în ruptul capului: Vallejo în apărare, Ceballos şi Marcos Llorente la mijloc, Borja Mayoral în atac. Cu alte cuvinte i-au fost impuşi, singurul dintre tineri cu care a fost de acord numindu-se Theo Hernandez. Acest lucru explică în bună măsură şi subţirimea lotului lui Real Madrid în comparaţie cu rivala Barcelona.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.