Fotbal international

Video. Show pe Anoeta! Barcelona, revenire de senzaţie

Real Sociedad – Barcelona 2-4 s-a jucat în etapa a 19-a din La Liga. Catalanii au terminat neînvinşi turul campionatului, dar cu emoţii pe „Anoeta”
14.01.2018 | 15:49
Video Show pe Anoeta Barcelona revenire de senzatie

UPDATE, ora 23:35 / Barcelona era văzută drept favorită clară în meciul cu Real Sociedad, dar calculele hârtiei nu au coincis cu situaţia din teren. Catalanii s-au văzut conduşi cu 2-0, după golurile marcate de Wilian Jose şi Juanmi, în minutele 11, respectiv 34. Paulinho a redus din diferenţă în minutul 39 şi a dat tonului unei remontada. După pauză, Luis Suarez a marcat două goluri, în minutele 50 şi 71, iar Lionel Messi a dus scorul la 4-2 în minutul 85. Astfel, Barcelona termină turul neînvinsă, la nouă puncte distanţă de Atletico Madrid, echipa de pe locul 2. VEZI GOLURILE AICI.


UPDATE, ora 21:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Real Sociedad – Barcelona. Ernesto Valverde a decis să-l folosească pe Andre Gomes în locul lui Andres Iniesta. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Real Sociedad: Rulli – Odriozola, Llorente, Navas, Rodrigues – Prieto, Illarramendi, Zurutuza – Canales, Willian Jose, Juanmi

Barcelona: Ter Stegen – Roberto, Pique, Vermaelen, Alba – Busquets – Rakitic, Gomes – Paulinho – Messi, Suarez


Real Sociedad – Barcelona LIVE STREAM La Liga. Ernesto Valverde poate depăşi recordul lui Pep Guardiola, dacă Barcelona va ieşi neînvinsă din meciul care se va disputa pe „Anoeta”. Catalanii au ajuns la 28 de partide consecutive fără înfrângere, după victoria din manşa retur a optimilor de finală a Cupei Regelui. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Real Sociedad – Barcelona LIVE STREAM La Liga. Aceeaşi performanţă a obţinut-o şi Pep Guardiola în sezonul 2010-11. Cu toate astea, Ernesto Valverde este încă departe de recordul deţinut de Luis Enrique. În sezonul 2015-16, Barcelona nu a pierdut timp de 39 de meciuri consecutive.

Real Sociedad – Barcelona LIVE STREAM La Liga. Absenţe pentru Valverde

Real Sociedad – Barcelona LIVE STREAM La Liga. Ernesto Valverde nu se va putea baza pe Cardona şi Coutinho pentru meciul cu Real Sociedad, în timp ce Deulofeu, Paco Alcacer, Rafinha şi Umtiti ar putea să nu joace, prezenţa lor pe teren fiind sub semnul întrebării.

Real Sociedad – Barcelona LIVE STREAM La Liga. În cazul în care Barcelona nu va pierde pe „Anoeta”, Ernesto Valverde poate stabili al treilea cel mai tur din istoria catalanilor. De două ori au obţinut catalanii performanţe mai bune. În turul sezonului 2012-13, când echipa antrenată de Tito Vilanova a obţinut 55 de puncte în 19 etape. Pep Guardiola ocupă locul 2 în aceste top, când în sezonul 2010-11, Barcelona a obţinut 52 de puncte în tur.

Tags: